Menu
© Force India

Manor wil Wehrlein en Ocon volgend jaar best houden

1 reactie | 571x gelezen
30-09-2016 09:46

EvDelft | Dave Ryan, de racedirecteur van Manor, zegt dat als de omstandigheden juist zijn, hij heel graag Pascal Wehrlein en Esteban Ocon volgend jaar in de auto wil hebben.

Bron: PlanetF1.com

Pascal Wehrlein begon zijn carrière in de Formule 1 in Australië bij Manor, en scoorde in Oostenrijk zijn eerste en enige puntje voor het team. Ocon maakte zijn debuut in België als vervanger van Rio Haryanto. De twee worden gezien als sterren voor de toekomst. Ze weten beiden nog niet waar zo volgend jaar aan toe zijn.

Echter, Ryan liet weten dat hij blij zal zijn als beide coureurs volgend jaar weer voor zijn team rijden: "Met veel beschikbare coureurs heb je veel uit te zoeken. Pascal is een geweldige vent en rijdt sterk. Esteban heeft ook veel potentieel. Iedereen zou hem graag willen hebben. Gezien de omstandigheden, zou ik ze graag willen houden. Op dit moment passen we goed bij elkaar. We zijn een team dat zich steeds verbetert en de coureurs leren hoe het werkt in de Formule 1. Dus ja, waarom niet?"

De suggestie dat Manor niet een team is dat coureurs hun talenten laat zien, werd door Ryan aan de kant geschoven: "We zijn een team dat de wereld rondreist. We hebben een goede financiële basis en we verbeteren ons gestaag. We zijn competitief nu. Natuurlijk niet in de zin zoals Mercedes dat is, maar dat is niemand. Maar we kunnen de strijd aangaan met andere teams. Dus vanuit dat oogpunt kan iedereen laten zien bij ons wat hij kan. Het zijn echte vechters, het is hun eerste seizoen, vergeet dat niet. Ze zijn daar tussen de grote namen en doen geweldig werk."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Misjab
Gold Member

Competatief de strijd met andere teams aangaan??? Wel heel erg positieve omschrijving voor een team wat 1 punt heeft en voornamelijk met de Saubers stoeit.

Maar in iedergeval petje af dat ze financieel gezond zijn en 2 rijders hebben die niet alleen voor hun geld in de auto zitten. Dat hebben ze toch knap voor elkaar. Hoop voor ze dat ze dat vol kunnen houden, maar ik denk dat Ocon toch echt naar renault gaat en dat Wehrlein behouden ook niet makelijk zal zijn (Williams?).

0 30-09-2016 13:57:13
;