Menu
© Formule1nieuws.nl

Hoe Formule1nieuws.nl te verbeteren? Suggesties welkom!

40 reacties | 2697x gelezen
01-10-2016 08:09

EvDelft | Beste leden. Al enige tijd is het opvallend dat er weinig wordt gereageerd op de nieuwsberichten die worden geplaatst. Waar enkele jaren geleden op een raceverslag binnen een uur twintig reacties stonden, mogen we nu blij zijn met vijf reacties in totaal.

Bron: Formule1Nieuws.nl

Natuurlijk doet dat ons als redactie geen goed. We weten dat andere sites wel veel reacties hebben, dus het ligt niet aan het feit dat mensen niet willen reageren. De vraag die wij stellen is dan ook: wat moeten wij als site anders doen dan wat we nu doen?

Om die reden hebben wij als redactie bedacht dat we input van jullie, als lezers, zouden willen hebben over wat er beter kan op de site. Maar: niet alleen een reactie, maar graag onderbouwd.

Nieuwe site
Zoals bekend hebben we onlangs - na hard werken van een aantal van onze redactieleden - een nieuwe site gelanceerd. Daar zijn gelukkig positieve reacties op gekomen en zijn er hier en daar ook wat minder positieve reacties geplaatst, wat uiteraard eenieder vrij staat. Onlangs viel het ons in het billboard op dat jullie leden zelf ook merken dat de site wat stilletjes is. Vandaar dat we deze stap hebben ondernomen.

Versie 3
Als redactie zijn we bezig met een plan om de website nieuw leven in te blazen. Dat houdt ook enkele vernieuwingen in, waaronder een wederom herzien design. Maar naast het jasje waarin alles gegoten wordt vinden wij het belangrijk om te weten wat er bij jullie leeft en willen we wat meer de aansluiting met onze lezers zoeken. Dat is de reden dat we benieuwd zijn naar jullie wensen voor .

Leef je hieronder uit in een reactie met wat er volgens jou mist aan de website, wat je juist heel erg tof vindt of wat je iets beter uitgewerkt zou willen zien. We zullen de reacties in de redactie opsparen en komen uiteraard met een uitgebreide reactie naar jullie toe als de tijd daar rijp voor is.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;