Menu
© Red Bull

Renault geeft alle coureurs nieuwste motor

0 reacties | 1078x gelezen
18-09-2016 09:18

EvDelft | In eerste instantie zou alleen Max Verstappen het voordeel van de nieuwste motor krijgen, maar uiteindelijk is in VirĂ½ besloten alle vier de coureurs dezelfde nieuwe onderdelen te laten gebruiken als de Nederlander.

Bron: TheCheckeredFlag.co.uk

Verstappen reed tijdens de vrije trainingen op vrijdag met de nieuwe motor op het Marina Bay Circuit, maar sinds zaterdag hebben ook zijn teamgenoot Daniel Ricciardo en de coureurs van Renault - Kevin Magnussen en Joylon Palmer - de nieuwe motor achter zich gemonteerd gekregen.

Renault heeft voor de Grote Prijs van Singapore 3 tokens ingezet. Verstappen reed met een nieuwe verbrandingsmotor, MGU-H, MGU-K en turbo op vrijdag. Echter, de focus van de ontwikkeling van de motor was gericht op de verbrandingsmotor, met name op de ontsteking en de bougies. Tevens is er een verbeterde bezine geleverd door Total.

De gebieden waaraan is gewerkt door Renault zijn dusdanig, dat geen van de vier coureurs een nieuwe motor nodig heeft gehad in de zin van de reglementen. Alle vier liggen op schema met de gebruikte onderdelen welke voor 2016 zijn toegestaan.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;