Menu
© Mercedes

Hamilton is bang dat de startproblemen hem de titel kosten

0 reacties | 1242x gelezen
16-09-2016 13:57

EvDelft | Lewis Hamilton heeft aan de lokale pers in Singapore laten weten dat hij bang is dat hij de titel verliest aan zijn teamgenoot vanwege de startproblemen die hij heeft.

Bron: GrandPrixTimes.com

De Britse verdedigend wereldkampioen heeft dit seizoen al verschillende slechte starts gehad. De meest recente was tijdens de laatste race, op Monza, toen hij vanaf pole positie moeilijk weg kon komen. Uiteindelijk wist hij nog zich op te werken tot de tweede plek in de race, direct achter zijn teamgenoot, waardoor hij nog een voorsprong heeft van 2 punten op Nico Rosberg.

Hamilton: "Als je mijn seizoen bekijkt, kan het kampioenschap wel eens verloren worden door slechte starts. Zeker als je ziet hoeveel pole posities ik had. Ik heb een aantal races vanaf de eerste startplek verloren."

Bronnen binnen Mercedes hebben laten weten dat het eigenlijk geen technisch probleem was waardoor Hamilton moeilijk weg kon komen, maar dat hij moeite heeft met de nieuwe koppeling.

Hamilton is echter een andere mening toegedaan: "Of ik het zou waarderen als mijn koppeling niet inconsistent is? Natuurlijk, maar dat gaat niet gauw gebeuren."

En alles is zeker geen koek en ei tussen de twee teamgenoten van het leidende team: Hamilton weigerde na de overwinning van zijn teamgenoot hem daarmee te feliciteren. Toen hem werd gevraagd of hij iets aardigs kon zeggen over de overwinning van Rosberg, antwoordde hij: "Eigenlijk niet, nee."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;