Menu
© Ferrari

Ferrari erkent de auto te weinig te hebben doorontwikkeld

15 reacties | 2994x gelezen
04-08-2016 14:42

EvDelft | Maurizio Arrivabene heeft laten weten dat het huidige gebrek aan prestaties van Ferrari te wijten is aan een gebrek aan ærodynamische verbeteringen sinds de Grote Prijs van Spanje.

Bron: ESPN.co.uk

Nu de zomerstop is begonnen, staat Ferrari derde in het kampioenschap voor constructeurs, achter Mercedes en Red Bull. Daarmee is het team niet meer de beste van de rest, wat het hele jaar wel het geval is geweest. Het team hoopte dat het Mercedes had kunnen uitdagen voor de titel, aan het begin van het seizoen, maar heeft nog geen race gewonnen dit seizoen. Volgens Arrivabene is wel hard gewerkt aan de motor, maar daarmee heeft het team de ærodynamica achterop laten lopen.

Arrivabene is wel tevreden met de verbetering van de motor sinds Canada, maar heeft laten weten dat er nu aan het chassis van de auto moet worden gewerkt.

De zomerstop komt voor Ferrari op een cruciaal moment. Het team verloor James Allison, het technisch hoofd van het team, vlak voordat de Grote Prijs van Duitsland verreden werd. Arrivabene is echter vast besloten de strijd met Red Bull aan te gaan om de tweede plaats terug te pakken.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;