Menu
© Red Bull

Max Verstappen: Er komt nog veel meer

2 reacties | 3672x gelezen
14-05-2016 22:34

bvonk | Volgens Max Verstappen komt er nog veel meer vooruitgang als hij meer comfortabel is met de Red Bull wagen. Dat gaf hij aan na de kwalificatie in Spanje.

Bron: Autosport

De Nederlandse tiener staat op de tweede rij naast teamgenoot Daniel Ricciardo, die uiteindelijk het gevecht om de derde plek won. Toen hem werd gevraagd of er nog meer aan zat te komen van hem bij Red Bull antwoorden Max: "Je moet dit zien als eerste winter testdag. Het is een compleet nieuwe wagen met veel ruimte voor vooruitgang. Ik was erg blij met mijn eerste kwalificatie voor Red Bull, heb er erg van genoten. We hebben elkaar onder druk en dat is erg goed voor het team. Ik ben nog steeds mijn grenzen aan het opzoeken maar dat gaat erg goed."

Toen hem gevraagd werd of hij had verwacht dat het zo goed zou gaan antwoorden Max: "Nee, ik wist niet wat ik moest verwachten. Ik was blij met de vooruitgang die ik maakte, het gevoel in de wagen werd elke ronde beter en dat is het belangrijkste."

Ricciardo hield de rondetijden van Max goed in de gaten en vond het een spannend gevecht. "Het is een uitdaging met Max" gaf hij aan. "Hij is de nieuwe aanwinst en wil laten zien wat hij kan. Hij heeft zelf voor een hype gezorgd en vandaag heeft hij ook laten zien snel te zijn in de kwalificatie. Voor mij is het ook goed, nu heb ik meer uitdaging om mezelf aan te meten. Vandaag is het me gelukt om een goede ronde neer te zetten in Q3, we zullen zien hoe het seizoen vordert, maar het is wel spannend."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

JanTod
Silver Member

We weten nu hoe het is afgelopen. Na een paar ronden in de GP heeft hij zijn ritme te pakken en maakt er een eerste GP-overwinning van. Max, van harte proficiat. Hier hoor je thuis.
Groetsels, Jan Tod

0 15-05-2016 17:22:55
bvonk
Moderator

Was denk ik nog niet wat hij bedoelde maar hij zal zeker nog beter gaan worden na de winst in Spanje. Mercedes zal de rest van het jaar wel gewoon weer vooraan rijden dus het WK zit er waarschijnlijk nog niet in voor Max maar dat dacht ik ook van de winst van vandaag dus we zullen zien.

0 15-05-2016 22:16:26
;