Menu
© Ferrari

Alamerende berichten over de gezondheid van Michael Schumacher

9 reacties | 7058x gelezen
10-05-2016 10:01

EvDelft | Verschillende internationale publicaties geven alarmerend nieuws over de gezondheid van Formule 1-legende Michael Schumacher.

Bron: InAutoNews.com

Het Spaanse Diario Sport, het Italiaanse Corriere dello Sport en het Belgische La Derniere Heure citeren allemaal een Amerikaanse bron, genaamd Newseveryday, die in contact is geweest met een anonieme dokter die betrokken is geweest bij het herstel van Schumacher.

Schumacher is bijna 2 en een half jaar geleden tijdens het skiën met zijn hoofd op een rots gevallen en heeft daarbij een enorme hoofdwond opgelopen. Sinds die tijd is Schumacher verlamd, en kan hij niet praten.

De originele bron zei dat de voormalig coureur van Benetton, Ferrari en Mercedes nu 'een wonder nodig heeft om in leven te blijven'. Dat is bijna 30 maanden na zijn skiongeluk.

Jean Todt, de voorzitter van de FIA, werd gevraagd over zijn vriend Schumacher en zei: "Michael is deel van de historie van de autosport. Hij heeft de meeste overwinningen en titels op zijn naam staan. We kunnen alleen maar onze beste wensen sturen aan hem en zijn familie, die nu een heel belangrijke strijd hebben te voeren."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;