Menu
© Red Bull

Alle F1-races live en gratis op Ziggo Sport

4 reacties | 3086x gelezen
08-03-2016 08:59

bvonk |

Op het voor Ziggo-klanten gratis te ontvangen Ziggo Sport (kanaal 14) zijn alle races van het F1 seizoen live te zien. De races zijn ook te zien op Ziggo Sport Totaal, daar zie je ook gegarandeerd alle vrije trainingen en de kwalificatie's.

Bron: Ziggo Sport

Bij de races en kwalificaties zal het commentaar wederom geleverd worden door Olav Mol. Bij de voor- en nabeschouwingen zal Jack Plooij ter plaatsen helpen met de verslaggeving. Max Verstappen zal na elke race zijn visie geven op de net afgelopen Grote Prijs.

Rob Kamphues zal in de Ziggo Sport-studio in Hilversum weer deskundigen en liefhebbers uit de autosportwereld ontvangen. Onder meer Robert Doornbos en Tom Coronel schuiven aan tijdens de uitgebreide voor- en nabeschouwing bij de Grote Prijs.

Naast de Formule 1 kun je nog meer autosport volgen op Ziggo Sport Totaal, zoals GP2, GP3, Formule 3, de DTM, Porsche Cup, NASCAR Sprint Cup Series, Formule E, IndyCar-series en het World Rallycross Championship.

Het seizoen 2016 gaat 18 maart beginnen met de eerste vrije training in Melbourne voor de Grote Prijs van Australiƫ.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

bvonk
Moderator

De meeste VT en kwalificaties zullen ook te zien zijn op de gratis Ziggo Sport zender. Maar het kan zijn dat een andere sport voorrang krijgt als ze beiden op hetzelfde tijdstip bezig zijn.

1 08-03-2016 17:17:13
f1stevie
Silver Member

ben eens benieuwd of de races nog in Belgie live te zien zullen zijn,
vorige jaren kon je de ene keer op BBC en de andere keer op LAdeux gratis kijken, wat het dit jaar word?maar ik ga er niet voor betalen , daar is het niet spannend genoeg voor..... of kan je eventueel ergens live streamen?

08-03-2016 18:00:23
;