Menu
© Red Bull

Manor 'loopt leeg' nu ook Bell is opgestapt

8 reacties | 3474x gelezen
31-10-2015 17:09

EvDelft |

Bob Bell, de man die sinds vijf maanden de Technisch Directeur is van Manor GP, volgt John Booth en Graeme Lowdon, die 'hun' team de rug toekeren na onenigheid met de geldschieter.

Bron: AutoSport.com

Gisteren werd bekend dat teambaas en oprichter John Booth en Sportief Directeur Graeme Lowdon hebben besloten hun team te verlaten, na onenigheid over de toekomst van het team met geldschieter en eigenaar Stephen Fitzpatrick.

Onlangs in bekend geworden dat Bob Bell, die pas vijf maanden werkzaam is bij het team als Technisch Directeur, ook zijn rug zal toekeren aan het team.

Maar daar waar Booth en Lowdon het seizoen nog afmaken, is Bell direct na de Grote Prijs van Amerika opgestapt. De exodus is echter pas het begin. De drie sleutelfiguren hebben veel belangrijke mensen binnen het team achter zich staan, die eveneens hun ontslag hebben ingediend.

Bell, de voormalig Technisch Directeur bij Renault en Mercedes, heeft een belangrijke rol gespeeld in het verkrijgen van de motoren van Mercedes voor het achterhoedeteam.

Hoewel Toto Wolff, de teambaas van Mercedes, heeft gezegd dat het vertrek van de sleutelfiguren bij Manor nog niet betekent dat er geen motoren meer worden geleverd, heeft hij ook aangegeven de boel nauwgezet te volgen, aangezien hij een goede relatie had met Lowdon en in het bijzonder met Booth.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;