Menu
© Red Bull

Schumacher 'niet meer dan een kasplantje'

18 reacties | 8176x gelezen
31-10-2015 15:29

EvDelft |

Michael Schumacher is niet meer in het openbaar gezien sinds zijn ski-ongeluk in december 2013. Veel vrienden van de zevenvoudig wereldkampioen zouden hem ook niet meer bezoeken, zo wordt gezegd.

Bron: AutoWeek.com

Reginaldo Leme, een gerespecteerde Braziliaanse F1 commentator, zegt dat hij het heel goed kan begrijpen waarom de familie van Michael Schumacher zo voorzichtig met diens privacy omgaat.

Leme is al decennia lang een lid van het Formule 1-circus en reist de hele wereld rond, de sport achterna, om voor de Brazilianen verslag van de races uit te brengen. Hij sprak met de Braziliaanse televisizender SporTV over de wereldkampioen, en liet weten dat zelfs de beste vrienden van de Duitser niet meer op bezoek komen in diens huis in Zwitserland.

Leme: "De familie heeft elke vorm van informatie en toegang stopgezet, vooral richting de pers. Maar zelfs zijn beste vrienden hebben Schumacher niet meer bezocht. Ook Felipe Massa is daar al langere tijd niet geweest, omdat hij begrijpt dat het de tijd is voor de familie Schumacher en hij wil dat beschermen."

"Iedereen weet dat Schumacher zich in een vegetatieve staat bevindt. Hij is veel spiermassa kwijt en is broodmager. Onlangs publiceerde een Duitse krant dat hij slechts 45 kilo weegt. De familie was ten einde raad en heeft de krant aangeklaagd."

"Ik geloof nooit dat deze informatie vanuit de familie kwam. Daarom ben ik van mening dat het het recht van de familie is hem te beschermen", besloot Leme.

Schumacher liep tijdens een ski-ongeluk op 26 december 2013 een zware schedelwond op en is sinds die dag niet meer in het openbaar gezien.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;