Menu
© Red Bull

Bottas en Massa ook in 2016 voor Williams

10 reacties | 2778x gelezen
03-09-2015 11:55

Gallardo |

Vlak voordat het race weekend op Monza begint heeft Williams de beide rijders voor 2016 bekend gemaakt. Het team heeft er voor gekozen om beide rijders aan te houden, dit betekend dat Valtteri Bottas en Felipe Massa ook volgend seizoen zullen uitkomen voor het team van Sir Frank Williams.

Bron: Motorsport-magazin.com

In een video op het officiële Twitter kanaal van Williams verklaart Bottas het volgende. “Felipe en ikzelf zullen ook volgend jaar uitkomen voor Williams-Mercedes, dit mogen wij nu officieel bekend maken aan de wereld. Uiteraard zijn wij heel blij met de keuze die het team gemaakt heeft. Wij werken allen hard om ervoor te zorgen dat wij goede resultaten kunnen behalen.”

Felipe Massa zegt hierover het volgende. “Wij mogen nog een jaar samenwerken in een geweldig team, uiteraard gaan we proberen om veel punten binnen te halen door goede resultaten neer te zetten.” Valteri Bottas had nog een doorlopend contract voor 2016 maar voor Massa heeft Williams de optie genomen die ze hadden op de ervaren Braziliaan. Lange tijd waren er geruchten dat Bottas de plek van Raikkönen bij Ferrari zou overnemen maar uiteindelijk besloot Ferrari om door te gaan met Kimi.

“Ik ben blij te mogen vertellen dat Felipe en Valtteri ook in 2016 zullen uitkomen voor ons team”, aldus Frank Williams. “Stabiliteit is voor ieder Formule 1 team de sleutel naar succes en dat geldt uiteraard ook voor ons. Doorgaan met deze 2 rijders betekend doorgaan met de sterkst mogelijke rijders bezetting die wij ons kunnen wensen op dit moment. Wij zijn nu in staat om de sterke lijn van de laatste jaren door te zetten naar 2016.”❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;