Menu
© Red Bull

Italiaanse chef 'niet happig' op plannen Imola

5 reacties | 2335x gelezen
24-06-2015 10:35

EvDelft |

De president van de Italiaanse Autosport Federatie zegt dat hij Monza als locatie wil voor de jaarlijkse Formule 1-race binnen Italië.

Bron: InAutoNews.com

Angelo Sticci Damiani van de Automobile Club d'Italia (ACI)commentaar, volgen op de bewering van Bernie Ecclestone dat de 'eigenaar' van de Grote Prijs van San Marino, het circuit van Imola, wel eens de plaats van de in financiële problemen verkerende locatie Monza zou kunnen gaan vervangen, of wellicht - net als in Duitsland - om het jaar elkaar afwisselen.

Damiani liet aan Speed Week weten dat er voor het ACI maar één plek is voor de Grote Prijs van Italië, en dat is het circuit van Monza. En wat betreft het afwisselen tussen Monza en Imola liet hij weten niet blij te zijn te 'dansen op twee bruiloften'.

Ferrari zal de discussie ongetwijfeld met argusogen volgen. De meest beroemde naam in de Formule 1 heeft als thuisrace de race in Italië. Sergio Marchionne, de grote baas bij Ferrari, liet weten: "Laat Ecclestone dit eerst maar zien te regelen. We zullen ons er voorlopig niet mee bemoeien."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;