Menu
© Red Bull

Hamilton: “Wat moet er door Alonso heen zijn gegaan?”

7 reacties | 3623x gelezen
31-03-2015 10:52

Schuki |

Lewis Hamilton is nieuwsgierig naar de gedachtegang van zijn voormalig teamgenoot Fernando Alonso, die voor het raceweekend in Maleisië aangaf dat zijn overstap naar McLaren een goede keuze was. Hij had echter buiten de geweldige prestatie van Sebastian Vettel gerekend.

Bron: Theguardian.com

Afgelopen zondag kwam Ferrari voor het eerst sinds 2013 weer terug op de hoogste trede van het podium toen Sebastian Vettel, in nota bene zijn tweede race voor de Italianen, de winst opeiste ten koste van Mercedes-coureurs Nico Rosberg en Lewis Hamilton. Vettel verruilde Red Bull Racing voor Ferrari aan het einde van vorig seizoen en volgde Fernando Alonso op, die naar McLaren verhuisde. Dat lijkt voor de Spanjaard geen goede wissel geweest te zijn, aangezien McLaren nog steeds veel problemen heeft met de Honda-krachtbron en vaak achteraan het veld te vinden is.

“Ik zat naast Sebastian en dacht bij mezelf: ‘Wat moet Fernando nu wel niet denken?’, verklaarde Hamilton aan The Guardian. “Ik kan me nog herinneren dat ik McLaren verliet en naar Mercedes ging, maar het jaar daarop was ik beter dan mijn oude team. Dat voelde op dat moment goed, maar Fernando heeft bijna het tegenovergestelde van mij gedaan. Hij had vandaag ook kunnen winnen, het is gek hoe sommige dingen lopen.”


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

FerrariFTW
Silver Member

Op lange termijn heeft McLaren Honda denk ik enorm veel potentieel. Helaas spreek ik dan over enkele jaren, en Alonso wordt er ook niet jonger op.

0 31-03-2015 11:44:53

Ik geloof in KARMA en dit is Alonso's Karma. Was een groot fan van Alonso toen hij bij Benetton zat. Daarna heeft hij kinderlijke trekjes laten zien. Bij McLaren en bij Ferrari. Karma is a bitch and bitches don't cry.

1 31-03-2015 12:29:09
Warthog
Senior Member

Ja hij lijkt het ongeluk aan te trekken.

31-03-2015 12:58:46

Hoe een simpele en begrijpelijke gedachte van Hamilton een hele discussie wordt. Hersenspinsel van een journalist die denkt daar een verhaal van te maken, idioot gewoon.

0 31-03-2015 18:54:23
;