Menu
© Red Bull

Verstappen: “Maakte een fout in bocht vier”

3 reacties | 2687x gelezen
14-03-2015 12:58

Schuki |

Na de kwalificatie was Max Verstappen niet helemaal tevreden met zijn twaalfde plek. De debuterende Limburger maakte een foutje in bocht vier en kwam daardoor niet door Q2 heen.

Bron: Nu.nl

De eerste sessie ging volgens Verstappen goed. “Ik voelde me lekker in de auto”, verklaarde de 17-jarige coureur na afloop van de kwalificatie. “Er stak echter in Q2 iets in mijn rug waardoor ik last kreeg van mijn schouder. Daarna ging de ronde niet goed omdat ik mijn banden nog niet goed had opgewarmd.”

Verstappen gaf toe dat hij in zijn tweede snelle ronde een fout maakte in bocht vier. “Ik kwam te wijd uit de bocht en verloor de controle over de achterkant. Daardoor verloor ik redelijk wat tijd en dat is jammer. Maar ik kan er niets meer aan veranderen”, zei Verstappen, die uitkijkt naar de race. “Het is mijn eerste Grand Prix in de Formule 1. De wagen voelt goed en hopelijk lukt het om punten te scoren.”


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

thatstho
Silver Member

Hoop het ook max.
En als je geen punten rijd..so what!?
Race uitrijden is het belangrijkste.

1 14-03-2015 15:14:13
paapmans
Bronze Member

een punt moet ook wel lukken als hij hem uitrijd.
in Q1 zat hij er goed bij.

14-03-2015 16:27:43
JanTod
Silver Member

Let op, die maakt een wereldstart en rijdt op een 6e plaats ofzo binnen notime. Ik hoop, dat niet teveel rijders dezelfde plannen hebben, wan dan wordt bocht een een strenge scherprechter, zoals die dat in het verleden vaker is geweest. Als hij bocht een heelhuids doorkomt, komt hij er wel. Succes Max!

Groetsels,

Jan Tod

0 14-03-2015 18:17:20
;