Menu
© Red Bull

Grosjean: “Tijd om mensen te laten zien wat we konden”

5 reacties | 1942x gelezen
07-03-2015 02:23

Schuki |

Romain Grosjean zegt dat hij de fans van de Formule 1 wil laten zien waar hij en Lotus toe in staat zijn. Na zijn desastreus verlopen seizoen in 2014 hoopt hij in 2015 een vervolg te geven aan een sterk seizoenseinde in 2013.

Bron: F1Fanatic.co.uk

Aan het eind van 2013 eindigde Grosjean een aantal keer in de top-vier, maar een slecht verlopen seizoen in 2014 lijkt ervoor gezorgd te hebben dat iedereen die prestaties weer vergeten is. Lotus heeft nu de overstap naar Mercedes-motoren gemaakt en verwacht dat het veel competitiever kan zijn dan vorig jaar. “Dit seizoen zal ik samen met Lotus laten zien waar we toe in staat zijn”, zei Grosjean tegen F1Fanatic.

“Mensen hebben een kort geheugen in deze sport en het is waar dat we vorig jaar wat moeite hadden om goede prestaties neer te zetten. Sommige mensen weten daardoor niet meer wat we hebben gepresteerd in 2013 en 2012.” Nadat Lotus de eerste testdag miste dachten veel mensen dat het dezelfde kant op zou gaan als het vorige jaar, maar niets bleek minder waar. “Vorig jaar rond deze tijd waren we helemaal nergens, dus dit jaar is nu al positief. We hebben nog wel wat werk te verzetten omdat onze auto niet perfect is, maar de basis is goed”, eindigde de Franse coureur.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;