Menu
© Red Bull

Magnussen vijf plaatsen achteruit

5 reacties | 2017x gelezen
11-10-2014 12:12

FerrariFTW |

McLaren toonde dit weekend een opmerkelijk goede snelheid en het had dus hoge verwachtingen voor dit weekend. Jammer genoeg moet Kevin Magnussen zijn versnellingsbak vervangen en moet bijgevolg een straf waarmee hij na de kwalificatie vijf plaatsen achteruit moet gaat opnemen.

Bron: gpupdate.net

Keving Magnussen zal dus al niet op pole staan na de kwalificatie die om één uur van start gaat. Zijn versnellingsbak faalde tijdens de laatste vrijdagtraining op zaterdag ochtend op het circuit van Sochi.

De Deen moest zijn wagen tevergeefs veel te vroeg in de training stoppen en teleurgesteld in de pit lane de rest van de vrije training toekijken. Hier werd vastgesteld dat het uitvallen van Magnussen veroorzaakt werd door een versnellingsbak. Hierdoor werd een vervanging en de hierbij horende straf noodzakelijk.

Force India rijder Nico Hulkenberg is een andere rijder die door een versnellingsbakprobleem vijf plaatsen achteruit moet. Pastor Maldonado gaat ook vijf plaatsen achteruit en werkt hiermee het tweede deel van zijn motorstraf, waar hij al eerder vijf plaatsen voor achteruit moest gaan op Suzuka, af.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;