Menu
© Red Bull

Vettel niet voor het geld naar Ferrari

2 reacties | 3348x gelezen
05-10-2014 20:46

broekie |

De overstap van viervoudig wereldkampioen Sebastian Vettel naar de Scuderia Ferrari lijkt steeds concreter te worden. Het lijkt erop dat de voormalig Red Bull-rijder voor drie jaar zal tekenen bij de Italiaanse renstal.

Bron: Sport.de

Volgens de Italiaanse krant La Repubblica gaat de Duitser 20 miljoen euro verdienen bij zijn nieuwe werkgever, exclusief bonussen voor zeges en titels. Daarmee zal Vettel ongeveer hetzelfde gaan verdienen als bij Red Bull Racing. Daar ontving de Heppenheimer 22 miljoen euro op jaarbasis. De onderhandelingen voor een eventuele overstap van Vettel naar Ferrari zijn volgens de krant in augustus van start gegaan en werden persoonlijk gevoerd door Ferrari baas Sergio Marchionne.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

marcel6696
Bronze Member

Toch vreemd dat Ferrari Vettel binnen haalt ipv alles op alles te zetten om Alonso te behouden. Zal Alonso dan heel graag weg willen? of bied Mclaren hem een nog hoger niet te weigeren salaris aan? Tijd zal leren voor wie deze stoelen dans goed uitpakt.

0 05-10-2014 22:46:22
Sicko
Gold Member

Vreemd dat Ferrari Vettel zou gaan inlijven in de loop van het jaar dat hij duidelijk "door het ijs zakt". Hij zal dus geen verbetering voor Ferrari betekenen, maar dat bleek Raikkönen tot nu toe ook niet. Sterker nog, Ricciardo zou een veel betere keuze voor Ferrari zijn en de namen "klinken" ook nog eens veel beter bij elkaar.

Alonso hoor je ineens ook niet meer vertellen dat hij met Ferrari nog eens WK wil worden.

Waar het geld zit, is de weg.

0 06-10-2014 17:42:32
;