Menu
© Red Bull

McLaren heeft geen verklaring wat er fout ging

0 reacties | 1802x gelezen
23-09-2014 13:51

rob1981 |

McLaren-teambaas Eric Boullier geeft aan dat zijn team geen enkele verklaring heeft voor wat er fout ging bij Kevin Magnussen tijdens de Grand Prix van Singapore.

Bron: Autosport.com

De Deen moest tijdens de race zijn pijngrens zien te overwinnen om er toch nog een schamel puntje uit te slepen voor het team uit Woking. Het bracht hem wel tot een bezoek aan een dokter na de race.

Magnussen had tijdens de race te maken met oververhitting binnen in de auto. Het team stelt dan ook een onderzoek in naar, en speciaal wordt er gekeken naar de drinkfles. Deze fles raakte namelijk oververhit tijdens de race en om vocht binnen te krijgen heeft Magnussen toch een paar slokken genomen.

Kokend water
"Het grootste probleem was het drinkwater dat kookte", vertelt Boullier. "Het is iets wat we niet kunnen verklaren want alles op de telemetrie, zoals de batterij, werkte normaal." Ondanks dat Magnussen er 'cool' onder bleef kreeg hij van Boullier alle lof voor zijn race in Singapore. "Hij was oké toen hij uit de auto stapte, maar je kon aan hem zien dat hij alles gegeven had."

Magnussen hield er overigens geen brandwonden aan over.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;