Menu
© Red Bull

Zonder leden geen Formule1Nieuws.nl

42 reacties | 4418x gelezen
23-09-2014 10:29

rob1981 |

De titel zegt het al, zonder leden kunnen we niet blijven bestaan! Om jullie in de toekomst dagelijks te voorzien van het laatste nieuws voeren we intern een aantal belangrijke veranderingen door. Jullie mening is voor ons heel erg belangrijk en daarom willen we graag van jullie weten wat jullie op deze site missen, verkeerd vinden, aangepast zouden willen zien worden of liever niet meer terugzien. Daarnaast willen we jullie een belangrijke wijziging in de personele bezetting mededelen.

Bron: Formule1Nieuws.nl

Aanpassingen
Een tijdje terug vroegen we wie van jullie bereid was om nieuwsitems in te zenden. Hier zou een kleine vergoeding tegenover staan. We kregen een aantal aanmeldingen binnen en daaruit heeft de redactie een selectie gemaakt. De nieuwe redactieleden zijn inmiddels verwelkomd en weten hun plek in de groep goed te vinden. Hierdoor hopen we jullie nog sneller van het laatste nieuws te kunnen voorzien.

MikelS doet na jarenlange inspanning een stapje terug. Hij is tijden hoofdredacteur van deze website geweest, maar heeft het inmiddels te druk met een eigen onderneming. Rob1981 zal vanaf vandaag die taak op zich nemen. Bij hem kunnen jullie terecht met vragen, opmerkingen of problemen.

Tot slot willen we graag jullie mening hebben over onze site. We hebben een aantal onderwerpen bedacht waarvan we willen weten of deze ook leven onder jullie. Deze lijst is niet compleet, en daarom willen we jullie ook vragen om jullie eigen meningen met ons te delen. Samen willen we ervoor zorgen dat deze site de berichten krijgt waar bezoekers benieuwd naar zijn, de regels heeft die voor de leden van belang zijn en de uitstraling krijgt van een professionele site, ondanks dat ieder redactielid hier min of meer vrijwillig werkt.

Hieronder zomaar twee vragen die door ieder van jullie aangevuld kunnen worden. Maar het mogen ook andere kritieken zijn waar wij in de komende tijd verandering in kunnen brengen.

Wat zouden jullie graag anders zien?
Zijn de regels goed of moeten deze veranderd worden?

Alvast bedankt voor jullie medewerking,

Crew van Formule1Nieuws.nl


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;