Menu
© Red Bull

Vettel zeker niet naar Ferrari

7 reacties | 2844x gelezen
16-09-2014 17:23

FerrariFTW |

Nadat hij de laatste tijd gelinkt bleef worden aan Ferrari en in Italië er zelfs al even spraken zou zijn van een deal, heeft Sebastian Vettel alle geruchten ontkracht. Ook de geruchten dat Fernando Alonso het stoeltje van Vettel zou innemen zijn hierbij van de kaart geveegd.

Bron: f1today.net

"Ik heb geen nieuws over mijn toekomst, ik heb momenteel nog een contract bij met Red Bull en ik ben ook gelukkig bij het team", vertelt Vettel aan het Duitse Sport Bild. Ook Helmut Marko bevestigt: "Alonso rijdt zeker niet voor Red Bull komend seizoen."

Silly Season
Deze geruchten maken natuurlijk allemaal deel uit van het silly season. Eerder werden Alonso en Vettel al aan McLaren gelinkt als droomduo. McLaren zou deze rijders naast elkaar willen laten rijden en samen met de nieuwe motorleverancier Honda een topseizoen willen beleven. Aangezien Alonso en Vettel beiden nog onder contract staan lijkt dit uitgesloten.❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Heisenberg
Senior Member

Als hij na dit jaar nog een jaar zo blijft harken gaat hij helemaal nergens meer heen. :lol: Waarom veel betalen voor iemand die met een iets mindere auto toch niets kan?

0 16-09-2014 19:36:02
Coolduder
Senior Member

Wat moet Ferrari met een coureur die dit jaar bijna wordt weggereden door zijn teamgenoot.

1 16-09-2014 21:44:20
sanderrych
Senior Member

Hey Coolduder,

Ferrari heeft toch altijd een coureur die wordt weggereden door zijn teamgenoot....niks nieuws, bijna traditie daar in Italië
Irvine, Barrichello, Massa, Raikkonen.

16-09-2014 23:01:34
;