Menu
© Red Bull

Bottas en Massa hebben er zin in

0 reacties | 1625x gelezen
16-09-2014 14:19

rob1981 |

Na hun vijfde podiumfinish tijdens de Italiaanse Grand Prix op het circuit van Monza wil het Williams Martini Racing-team opnieuw vlammen tijdens de Grand Prix van Singapore aankomend weekend op het Marina Bay circuit.

Bron: TheCheckeredFlag.com

Felipe Massa behaalde zijn allereerste podium voor het team van Williams tijdens de Italiaanse Grand Prix. Valtteri Bottas had het aan het begin van de race zwaar maar wist uiteindelijk toch nog een goed resultaat te behalen. Met dit resultaat pakte het team van Frank en Claire Williams de derde plaats af van Ferrari bij de constructeurs.

"Singapore is een mooi, maar erg lastig circuit", vertelt Felipe Massa. "De temperaturen zijn bijzonder hoog en het vraagt veel van de capaciteiten van de rijders. De baan is vergelijkbaar met die van Monaco maar is twee keer zo lang."

"Ook om de Europese tijd aan te houden vergt veel van ons. Het is raar om om drie uur naar bed te gaan. Toch hoop ik op een herhaling van de race op Monza", aldus Massa.

Teamgenoot van Felipe Massa, Valtteri Bottas moest al het mogelijke doen om de Italiaanse Grand Prix toch nog op een vierde plaats te finishen. Ook de Fin hoopt op het Marina Bay weer te vlammen voor het Williams team en gaat met alle liefde het gevecht aan met de Ferrari's en Red Bull Racing. Mercedes is naar de mening van Bottas te ver weg.

"Ik kijk uit naar Singapore. Het is een bijzondere baan en alles ziet er erg cool uit. Het is een nachtrace maar het zicht op de baan is met de verlichting erg goed. Het is een mooi gezicht voor de fans die er altijd wel iets bijzonders van maken", vertelt Bottas.

"De race is erg lang. Meestal loopt deze op naar de twee uur en is een ware uitdaging voor mens en machine. We zullen misschien niet zo snel zijn als op Monza maar we nemen wat kleine updates mee", besluit Bottas


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;