Menu
© Red Bull

Di Montezemolo prijst “held” Schumacher

3 reacties | 2429x gelezen
01-07-2014 12:48

Ashna |

Ferrari-president Luca di Montezemolo zegt dat Michael Schumacher voor “altijd” een “held” zal zijn bij Scuderia. Schumacher was één van de grootste coureur allertijden voor Ferrari. Tijdens de elf jaar dat hij voor het team reed heeft hij 72 Grand Prix’s gewonnen en vijf achtereenvolgende wereldtitels. De gevechten die hij op de baan heeft uitgevochten voor Ferrari zijn onbelangrijk in vergelijking met zijn huidige gevecht. Zes maanden na zijn ski-ongeval. Tijdens de opening van een nieuwe Ferrari-dealer in München werd de 45-jarige “held” geprezen. “In de afgelopen veertien jaar hebben wij acht constructeurs titels en zes wereldtitels gewonnen in de Formule 1”, zo quote Speed Week hem. “Als ik, over de coureurs die dit mogelijk hebben gemaakt, nadenkt komt er altijd één naam naar boven. Die altijd een held is geweest. Hij zal altijd een held blijven in de historie van Ferrari en dat is Michael Schumacher.” Hij voegde eraan toe: “En wij blijven hopen.”

Bron: PlanetF1.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

MercedesF1
Bronze Member

Di Montezemelo zit hier nog steeds over te dromen dat dit ooit nog eens een keer werkelijk opnieuw gaat gebeuren.
Ben alleen bang dat onze grote vriend van Ferrari dat niet snel meer zou meemaken.

1 01-07-2014 17:30:13
Chauf
Silver Member

Zelfs in het roemrijke verleden is er eigenlijk niet een era aan te wijzen die hiermee vergeleken kan worden. En dan zijn de podiumplaatsen niet meegeteld. (ongeveer 110 van de pak hem beet 180 races!)

01-07-2014 18:36:17
LinkeSoep
Bronze Member

Het is natuurlijk mooi om te leen dat dit over Schumacher wordt gezegd, maar deze zelfde man heeft Schumacher ook een verrader genoemd. Ook Alonso zou beter zijn als Schumacher ooit was, dus waren het gewoon woorden die uit de pijn voorkwamen dat Schumacher niet terugkeerde bij Ferrari? Ik denk dat Schumacher in zijn hoogtij dagen, beter was als Alonso. Schumacher was gewoon echt de compleetste coureur! Alonso krijgt dat toegedicht, maar hij is het niet. Want Alonso maakt meer fouten de laatste jaren en dat kan niet alleen aan de auto liggen.

0 01-07-2014 21:27:34
;