Menu
© Red Bull

Lotus onthult nieuwe vleugels in Maleisië

8 reacties | 2935x gelezen
26-03-2014 14:21

|

Ondanks een moeilijke eerste Grand Prix loopt het business plan van Lotus F1-Team met betrekking tot hun ontwikkelingsprogramma helemaal volgens schema. Nieuwe onthullingen staan op stapel bij Lotus.

Bron: ConfidentialRenault

Voor de tweede Grand Prix van dit F1-seizoen in het Maleisische Sepang zullen veel nieuwe ontwikkelingen van Lotus het daglicht gaan zien, waaronder nieuwe vleugels. "We hebben al een nieuwe achtervleugel, een nieuwe voorvleugel en een nieuwe bodemplaat voor de race dit weekend in Maleisië”, onthult de voorzitter bij Lotus, Gerard Lopez.

Hij gaat verder: "We hebben een agressieve ontwikkeling, maar we moeten voorzichtig zijn." De Luxemburger zegt dit niet zonder reden. Ze mogen bij Lotus inderdaad voorzichtig te werk gaan. De E22 van Lotus krijgt voor dit Grand Prix een nieuwe Power Management Unit van Renault. Het is heel goed mogelijk dat de nieuwe motor problemen oplevert op het circuit. "In Barcelona zullen alle teams een belangrijk pakket met noviteiten introduceren. Als we eenmaal in Spanje zijn, zijn we precies daar waar we willen zijn (wat ontwikkeling betreft). We willen niet de boot missen." voegt Lopez eraan toe.

Gerard Lopez gelooft dat de E22 veel potentie heeft. Hij zegt dat zodra de problemen opgelost zijn, Lotus moeten vechten voor de podiumplaatsen. Het uiteindelijke doel is de Grand Prix van Spanje. In de tussentijd is het voor Lotus een kwestie van kilometers aflegen en de schade beperken. Geduld is hun toverwoord.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;