Menu
© Red Bull

Frustratie bij Lotus

0 reacties | 2785x gelezen
24-03-2014 11:00

|

Het valt allemaal niet mee voor Federico Gastaldi de nieuwe F1-adjunct-directeur van Lotus. Bij Lotus proberen ze de spirit hoog te houden, maar de coureurs Grosjean en Maldonado zijn wel gefrustreerd.

Bron: Next-genauto.com

Gastaldi moet een Formule 1 team dat een moeilijke tijd doormaakt, goed zien te managen. Behalve dat Lotus met haar personeel en hun nieuwe F1-auto worstelt, moet de Argentijnse leidinggevende met de gefrustreerde coureurs Romain Grosjean en Pastor Maldonado leren werken. De Argentijn erkent dat de coureurs gefrustreerd zijn ondanks dat zij weten hoe de zaken er momenteel voor staan.

"Romain is de afgelopen jaren gerijpt. Zijn aanpak binnen het team is heel positief. Hij begrijpt dat we allemaal ons best doen, net zoals hij een grote prestatie achter het stuur levert. Uiteraard is hij, net zoals wij allemaal, gefrustreerd. Echter, hij is vrij eigenzinnig en wil weten hoe hij zijn rol zo kan invullen dat wij in de juiste richting vooruit gaan" zegt Gastaldi.

Hij vervolgt zijn relaas: "De Australische Grand Prix was moeilijk voor hem. De vrije trainingen waren lastig en de kwalificatie was rampzalig. De race was het was: een echte test. Over het algemeen is Romain zeer positief. Hij weet dat hij in een goed team zit dat goede auto's levert en races wint".

Wat Pastor betreft, zegt de adjunct-directeur: "Voor Pastor is alles nieuw, maar zijn aanpak is uiterst positief. Hij heeft een zeer serieuze arbeidsethos, hij is professioneel en werkt hard. Uiteraard is hij net zoals Romain gefrustreerd. Ik denk dat dat logisch is."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;