Menu
© Red Bull

Red Bull voegt daad bij woord

8 reacties | 4513x gelezen
20-03-2014 15:02

|

Het F1-team van Red Bull heeft eerder aan gegeven dat het de diskwalificatie van hun coureur Daniel Ricciardo zouden aan willen vechten. Volgens NBC Sports hebben zij vandaag de daad bij het woord gevoed.

Bron: Formule1nieuws.nl

De officiële papieren zijn door Red Bull ingevuld en ingeleverd bij de Internationale Automobiel Federatie (FIA) om hun beroep aan te tekenen tegen de diskwalificatie van Ricciardo in de Grand Prix in Austalië.

De race is afgelopen zondag gereden en hierna werd Ricciardo die een tweede plaats wist te behalen, gediskwalificeerd omdat hij de toegestane hoeveelheid brandstoftoevoer had overschreden volgens de FIA. In het geval van een dispuut moet het formele papierwerk binnen vier dagen zijn ingediend bij de FIA en dat heeft Red Bull vandaag officieel gedaan.

Een uitspraak van de bond laat nog wel een tijd op zich wachten. Na een hoorzitting wordt een besluit genomen en dat kan een paar weken of zelfs langer duren. Dus tijdens de Grand Prix in Maleisië zal dit geschil op de achtergrond meedraaien.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;