Menu
© Red Bull

Vorm Toro Rosso een raadsel

5 reacties | 2420x gelezen
14-02-2014 08:03

EvDelft |

Toro Rosso geeft aan dat ze naar Bahrein vertrekken zonder dat ze enig idee hebben wat ze kunnen verwachten.

Bron: Planet-F1.com

De middenvelders hadden in de eerste testweek problemen, net als alle andere teams die met een motor van Renault rijden. Het probleem? Oververhitting en problemen met de motor.

Het team wist in vier dagen tijd maar 54 ronden te rijden en de snelste tijd van Jean-Éric Vergne wist hem in totaal maar op de 12e plek te brengen. Daniil Kvyat was over de hele week gezien de 19e coureur.

De problemen van Toro Rosso duurden voort tijdens een filmdag op het testcircuit op Misano, Italië, waar, volgens onbevestigde berichten, de auto herhaaldelijk stilviel. Dientengevolge wenst het team geen voorspellingen te doen voor de volgende testweek in Bahrein.

Het team liet weten: "Hoe we verwachten dat de volgende testweek gaat? Wel, gezien de eerste vier dagen in Jerez, is dat voor ons een compleet mysterie. Het moge duidelijk zijn dat iedereen in Faenza, Bicester en Virý, waar de motoren worden gebouwd, keihard aan het werk zijn".

Het team heeft ook laten weten wie wanneer gaat testen in Bahrein. Kvyat rijdt de eerste en derde dag terwijl Vergne de andere twee dagen voor zijn rekening neemt.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;