Menu
© Red Bull

De recentste ontwikkelingen bij Williams

0 reacties | 2413x gelezen
23-01-2014 08:49

EvDelft |

Er is speculatie geweest over het feit of Rob Smedley de race-engineer zou blijven van Felipe Massa. Nadat de coureur was aangenomen bij Williams F1 Racing, is ook Rob Smedley bij Ferrari weggegaan naar het team van Frank Williams.

Bron: InAutoNews.com

Maar Smedley, die 10 jaar heeft gewerkt voor Ferrari, heeft een rol geaccepteerd bij Williams waarmee hij promotie maakt ten opzichte van zijn rol bij Ferrari. Hij krijgt meer verantwoordelijkheid als engineer. Williams heeft aangekondigd dat de nieuwe race-engineer van Massa de oude engineer van Pastor Maldonado wordt: Andrew Murdoch.

Ondertussen liet Valtteri Bottas weten: "Ik kan goed overweg met Felipe. Hij is een fijne vent en een goed coureur".

Ondertussen meldt het Braziliaanse blad Globo dat de Braziliaan Felipe Nasr, die vergeefs op zoek is geweest naar een stoeltje in de Formule 1, nu probeert test- en reservecoureur te worden bij Williams. Nasr: "Helaas heb ik geen stoeltje kunnen vinden, en dat heeft te maken met mijn financiën en gebrek aan ervaring. Dus het plan is nu om derde coureur te worden bij een team uit het middenveld". Nasr werd vorig jaar vierde in de GP2. Nasr zou het 'positief' vinden als hij een plek bij Williams kon bemachtigen, waar hij kan samenwerken met zijn land- en naamgenoot Felipe Massa: "Met een andere Braziliaan denk ik dat er veel uitwisseling kan zijn van informatie en dat het makkelijker gaat. Dus ik ga ervoor".


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;