Menu
© Red Bull

Meer zorgen om Schumacher zijn conditie

12 reacties | 4813x gelezen
23-01-2014 08:33

EvDelft |

De vrouw van Michael Schumacher, Corinna, zegt dat de publieke berichten omtrent haar man ook haar familie aangaat.

Bron: SportsIllustrated.com

Verscheidene rapporten in verschillende media laten doorschemeren dat de hoop dat Michael Schumacher ooit nog zal herstellen steeds minder wordt. Hij wordt al weken in een kunstmatige coma gehouden sinds 29 december, de dag van zijn ongelukkige ski-ongeval.

The Mirror citeert Jean-Marc Orgogozo, professor neurologie aan de Universiteit van Bordeaux: "Elke dag, elke week in coma betekent een vermindering in de kans dat de situatie verbetert".

De vrees is nu dat de 45 jaar oude Schumacher een permanente hersenbeschadiging heeft, waardoor hij in een vegetatieve staat blijft. Zelfs als de doctoren het voor elkaar krijgen hem te wekken, zal hij niet meer in staat zijn te spreken of bewegen. De effecten op de lange termijn kunnen ook zijn longen, nieren en immuunsysteem aantasten.

Ondertussen is de familie van Schumacher erg dankbaar voor de steun van diens fans. De zevenvoudig Wereldkampioen Formule 1 bevindt zich nog steeds in een kritieke maar stabiele situatie in het Universitaire ziekenhuis in Grenoble.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;