Menu
© Red Bull

Alonso waarschuwt Vettel

33 reacties | 3945x gelezen
30-12-2013 09:04

EvDelft |

Fernando Alonso heeft Sebastian Vettel gewaarschuwd dat hij zal moeten preswteren als hij volgend jaar niet de beste auto heeft, zodat hij kan laten zien wat hij werkelijk waard is.

Bron: ESPN.co.uk

Nu Vettel zijn vierde opeenvolgende titel heeft behaald, heeft hij van onder andere Felipe Massa en Mario Andretti lovende woorden ontvangen. Echter, Alonso denkt dat de manier waarop de Duitser zijn titels tot nu toe heeft behaald ervoor kan zorgen dat hij wel eens hard onderuit kan gaat als hij niet kan laten zien dat hij ook kan presteren in een auto die niet de snelste is van het veld.

Alonso liet aan de BBC weten: "De tijd zal het leren. Ik denk dat als hij een auto heeft zoals iedereen, en als hij daarmee kan winnen, hij enorm veel erkenning zal krijgen. Dan wordt hij een legende in de Formule 1. Als hij een auto heeft die niet duidelijk de snelste is en hij wordt vierde, vijfde of zevende, dan zullen zijn vier titels tegen hem werken omdat de mensen dan zijn vier titels nog meer in twijfel gaan trekken dan ze nu al doen. Het zal dus voor Sebastian een heel interessante tijd worden".


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;