Menu
© Red Bull

Lokt Honda personeel weg van Mercedes?

1 reactie | 2867x gelezen
25-11-2013 10:44

EvDelft |

Honda, die in 2015 met hun motoren het team van McLaren gaan voorzien, is bezig personeel te werven onder rivaliserende motorenleveranciers, waaronder Mercedes.

Bron: PaddockTalk.com

Dat beweert althans Toto Wolff, hoofd van de motorsportafdeling van Mercedes. Hij laat weten dat het Japanse merk op zoek is naar getalenteerd en ervaren personeel uit de Formule is. Tevens liet Wolff weten dat dit soort acties in de Formule 1 heel normaal zijn.

Toto: "We werken in een omgeving waar iedereen de beste wil zijn, en daarom is volgens mij ook iedereen op zoek naar de beste mensen. We weten welke contracten aflopen en we weten ook welke mensen we willen behouden. Daar zijn we dan ook hard mee bezig".

Wolff weigerde echter de werkwijze van Honda te bekritiseren. Honda is een aantal jaar afwezig te zijn geweest bezig met het bouwen van de nieuwe turbomotoren, welke vanaf 2015 aan McLaren zullen wroden geleverd.

De Oostenrijker liet weten: "Op dit moment hebben we wel het idee dat het allemaal heel beschaafd gebeurt", verwijzend naar de manier waarop Honda personeel probeert weg te lokken. "We hebbenniet de indruk dat onze engineers erg verontrust raken. Echter, dat kan wel gaan gebeuren. Honda moet haar programma stukje bij beetje opstarten. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat op een bepaald moment hun wijze van toenadering meer agressief wordt".


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Coolduder
Senior Member

Volgens mij was er gisteren toch een race of zijn die inmiddels zo saai dat het geen item meer waar is:-P

0 25-11-2013 12:05:39
;