Menu
© Red Bull

'Uitgebreidere F1-kalender geen probleem'

4 reacties | 2305x gelezen
02-10-2013 08:25

EvDelft |

McLaren Sporting Director Sam Micheal heeft laten weten dat wat McLaren betreft een uitgebreidere Formule 1-kalender geen groot probleem hoeft te zijn.

Bron: Sportsmole.co.uk

De kalender werd aangepast en uitgebreid om de nieuwe races in New Jersey en Mexico onder voorbehoud te kunnen plaatsen. Deze races zullen worden bevestigd in december 2013.

Micheal vertelde aan Autosport dat de teams wellicht gedwongen worden om extra personeel aan te nemen om de teams van de ene naar de andere race te krijgen, in plaats van dat de teams dat doen met de mensen die nu al aanwezig zijn bij de races.

Micheal: "Ik denk dat alles mogelijk is. We moeten gewoon ons aanpassen aan dat wat nodig is. De Formule 1 draait om veranderingen. Ik heb al genoeg voorbeelden meegemaakt in mijn carrière in de Formule 1 waarin ik dacht 'dat lukt nooit', en toch gaat het goed".


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

leo1954
Gold Member

Ja en laten we niet vergeten dat die oude gek Bernie het allemaal mogelijk heeft gemaakt en de teameigenaars miljonairs heeft gemaakt.

En over die vele races, ik zie er zo een aantal niet doorgaan. New Jersey bijvoorbeeld, in een land welke niets heeft met de F1, ik moet het nog zien.

1 02-10-2013 10:31:55
Slayer-fan
Silver Member

Maar Leo, wie niet waagt wie biet wint... Voor hetzelfde geld slaat het aan, en word het zelfs populairder dan spa en Monaco bij elkaar!

02-10-2013 18:17:54
;