Menu
© Red Bull

Tweede seizoenshelft tussen Hamilton en Vettel?

3 reacties | 2315x gelezen
22-08-2013 10:31

rob1981 |

Met het tweede seizoenshelft voor de deur lijkt het erop dat de titelstrijd van 2013 zal gaan tussen kampioenschapsleider Sebastian Vettel en Lewis Hamilton. Kimi Räikkönen en Fernando Alonso hebben nog altijd meer punten dan de Brit maar velen tippen de Mercedes coureur als favoriet. Dr Helmut Marko vertelde tegen Sport Bild: "Velen zien de rest van het seizoen als een strijd tussen Red Bull en Mercedes. Andere teams zijn al bezig met volgend jaar, en Mercedes is in een goede vorm momenteel" Spa Francorchamps en Monza zijn circuits waar verwacht word dat de Mercedes erg snel zal zijn en de W04 hoge ogen kan gooien. Sport Bild claimt ook dat Paddy Lowe de wagen zal blijven ontwikkelen tot het einde van 2013. Toto Wolff van Mercedes denkt er dan weer anders over: "We kunnen nog niet tevreden zijn. Het is fout om nu te zeggen dat we de 'gouden sleutel' hebben gevonden" vertelde hij tegen de Mirror. Sebastian Vettel, die 48 punten voorsprong heeft op Hamilton, zegt tegen Brazil's O Estado de S.Paulo: "Er is nog een half seizoen te gaan en Mercedes doet het erg goed met de ontwikkeling van de auto. Op dit moment kan je nog niets zeggen want dingen veranderen snel binnen de Formule 1" Het is opmerkelijk dat Helmut Marko de kansen van Mercedes hoog acht en ze bij Mercedes niet te hoog van de toren willen blazen. Zoals Sebastian Vettel al aangaf kunnen de dingen in de Formule 1 erg snel veranderen, en dat hebben we juist van Mercedes gezien dit seizoen. Feit is dat als Mercedes op deze voet verder gaat zij niet uitgesloten kunnen worden van een mogelijke titel dit seizoen.

Bron: GrandPrix.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

LinkeSoep
Bronze Member

Ik denk dat Mercedes zeer sterk zal zijn op Spa, maar er komen circuits waar Red Bull erg sterk zal zijn. Ik acht de kans wel aanwezig maar heel erg klein dat Lewis kampioen kan worden.


"Toto Wolff van Mercedes denkt er dan weer anders over: "We kunnen nog niet tevreden zijn. Het is fout om nu te zeggen dat we de 'gouden sleutel' hebben gevonden" vertelde hij tegen de Mirror.
Dit wat Toto hier zegt stoort mij nog steeds ontzettend, voor mij blijft het een smet op de prestaties.

0 22-08-2013 11:23:19
Coolduder
Senior Member

Er komen genoeg circuits aan die perfect zijn voor de Red Bull zolang Vettel hier, weer, vooraan mag starten wint hij vast weer makkelijk en wordt het een vierde titel maar ik hoop dat het heel anders gaat lopen dit jaar!

0 22-08-2013 14:06:38
TiTaNuZ
Senior Member

Tussen Hamilton / Vettel / Raikkonen dat zie ik wel eerder gebeuren.
Maar denk toch dat Red-Bull aan de haal gaat met de titel ?

0 22-08-2013 17:04:36
;