Menu
© Red Bull

Webber gefrustreerd door problemen

11 reacties | 3035x gelezen
28-07-2013 00:04

Panoz |

Red Bull coureur Mark Webber had tijdens de kwalificatie wederom last van een aantal technische problemen en omschreef de betrouwbaarheid van de RB9, althans, de betrouwbaarheid van de RB9 aan zijn kant van de garage, als “stom en beschamend”. Mark Webber zal de race vanwege een aantal technische problemen vanaf de tiende plek moeten starten en de Australiër had daar na afloop van de kwalificatie zwaar de pest over in. Volgens Webber is de situatie, terwijl zijn teammaat voor de pole kon vechten, erg frustrerend. Webber zei over zijn problemen: “KERS, versnellingsbak, noem maar op…. Om de auto zover buiten het potentieel te moeten rijden is ongelofelijk en enorm frustrerend.” “Het is stom, beschamend en dit is geen circuit waar je vanuit deze positie moet starten. We zouden voor de pole moeten kunnen gaan en nu staan we op de verrekte tiende plek. Het is dus ‘a pain in the arse,” voegde hij er nog aan toe. De Australier hoopt tijdens de race wat vooruitgang te boeken maar geeft toe dat het moeilijk zal worden. “Het team moet de auto voor morgen op de limiet zien te krijgen. Het is een lange race en alles zal correct moeten werken. Het KERS-systeem was maar 50% van het probleem. We konden tijdens de kwalificatie bijna ieder achterlijk hokje aanvinken en dat maakte het erg moeilijk. Hopelijk krijgen we dat voor morgen allemaal weer voor elkaar maar het zal moeilijk worden om het resultaat te halen dat we zouden moeten kunnen halen,” zei Webber er verder nog over. Mark Webber heeft al meerdere malen te kampen gehad met technische problemen aan zijn auto maar ook zijn teammaat Sebastian Vettel had een probleem met zijn KERS-systeem tijdens de GP van Duitsland en op Silverstone viel de Duitser uit met een kapotte aandrijfas.

Bron: thef1times


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties


Rookie

Ik kan Webber zijn frustraties heel goed begrijpen, het is dan ook vaak bij hem dat er wel eens wat kapot gaat. Hoef je geen technisch expert voor te zijn om dat te zien.

1 28-07-2013 00:06:36

Webber kerel, vergeet die Porsche races en geef gewoon een boek uit getiteld "Behind the scenes of Red Bull". Geheid dat je binnenloopt :lol: :lol: :lol:

28-07-2013 00:24:45
leo1954
Gold Member

Webber zit al heel lang bij dit team. Al voor Vettel. Hij heeft zelfs een reële shot gehad op het WK. Was wat dom om van zijn fiets te vallen en zijn schouderblad te breken. Maar hield daar als een harde vent zijn mond over. Kortom, een stoere Aussie. Ik mag m graag. Het is stupide om te denken dat hij wordt achtergesteld. En al helemaal met pech! Want RB zou daar geen enkel baat bij hebben. Integendeel. Punten wegpakken van bijvoorbeeld Alonso zijn goud waard.

0 28-07-2013 04:39:55

Rookie

Bengelke mag trollen, dus dan mag ik dat ook: LINK

2 28-07-2013 10:07:13
bengelke
Diamond Member

acbc zegt: [quote]Bengelke mag trollen, dus dan mag ik dat ook[/quote]
Denkelijk zit der ook wa waarheid in die techniek:lol: . Verder denk ik nie da raikonen volgend sezoen na rb gaat, want dan zou hij een de nr2 worde, en da zou em nie wille

28-07-2013 11:17:05

Mooi stukje techniek in die auto van Webber ACBC :lol: :lol: :lol:

28-07-2013 13:44:45
pino73
Silver Member

Webber begint echt de Massa van Red Bull te worden
Wel erg opvallend dat bij Vettel (bijna) niets mis gaat aan de auto
En bij Webber alles . Begint het zelfde te lijken als Alonso/Massa

1 28-07-2013 10:17:43
J-TuRismo
Gold Member

:lol: Hahaha dat er niks fout gaat bij Vettel. Nee afgezien van het feit dat hij in Engeland in leidende positie uitvalt, is het altijd bij Webber hommeles en dat doen ze sowieso expres bij Red Bull (....not)

OT: Ja, als ik Webber zou moet typeren zou ik hem inderdaad als gefrustreerd typeren. Maakt niet uit, wat er met hem speelt, maar hij is altijd wel gefrustreerd. Zelfs als hij wint is hij gefrustreerd. Nu vraag ik mij af: als Webber daadwerkelijk zo gefrustreerd is, waarom is hij dan zo lang blijven hangen bij Red Bull? Ik denk dat dit het geval omdat hij elke dag nog op zijn blote knietjes god bedankt voor het feit dat hij als beperkte coureur bij een topteam aan de slag kan.

28-07-2013 10:27:15
;