Menu
© Red Bull

Horner vindt Mercedes testban logisch

3 reacties | 1497x gelezen
06-07-2013 10:38

|

Christian Horner vindt dat de testban van Mercedes tijdens de YDT moet gehandhaafd blijven, ondanks dat de teams met toestemming van de FIA meer mogen doen dan origineel gepland.

Bron: Planetf1.com

Terwijl Mercedes niet wist met welke banden het reed, zullen de andere teams straks tijdens de Young Drivers test met de nieuwe banden mogen rijden, kunnen ze voor één dag met de reguliere coureurs rijden, en mogen ze werken aan de balans van de wagen. Nieuwe updates voor de wagen blijven echter verboden.

Horner vindt dat de straf voor Mercedes nog steeds logisch is: “Zeker en vast. Ze hebben al hun driedaagse test gedaan, met beide rijders en dat voor duizend kilometer. Het gaat niet om gerechtigheid. Ik denk dat het de juiste beslissing was van de FIA om Pirelli een bandentest te gunnen tijdens de YDT. Voor teams is het belangrijk om ervaren coureurs in de wagens te hebben, die met hun ervaring feedback kunnen geven.”

“Dat is een logische en correcte oplossing. Er zijn geen winnaars na wat er vorig weekend gebeurde, dus het is belangrijk dat we samenwerken en een oplossing vinden,” aldus de teambaas van Red Bull.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Gallardo
Hoofdredacteur

Waar slaat dit nu weer op. Mercedes had al lang aangegeven niet bij de test aanwezig te zullen zijn, ook niet als ze wet toestemming hadden gekregen van de FIA.

0 06-07-2013 10:52:04
vnons
Senior Member

echt weer Red Bull s..t

0 06-07-2013 11:01:37
Indo-Lee
Gold Member

Mercedes heeft hun straf gekregen en zullen hieraan zeker gehoor geven. Ik snap niet waar Horner zich druk om maakt.

0 07-07-2013 19:41:06
;