Menu
© Red Bull

Hamilton heeft een overwinning nodig

14 reacties | 3288x gelezen
24-06-2013 16:02

|

De Brit Lewis Hamilton vindt dat het tijd wordt om weer eens te winnen. Hij denkt echter dat dit nog niet zal gebeuren tijdens zijn thuisrace dit weekend.

Bron: ESPN.co.uk

Momenteel staat Lewis Hamilton boven zijn teamgenoot Nico Rosberg in het Wereldkampioenschap. Maar de Duitser heeft wel de eerste zege binnengehaald voor Mercedes dit seizoen, toen hij de Grand Prix van Monaco won.

Hamilton is vastbesloten om opnieuw te winnen, maar hij denkt dat het nog niet op Silverstone zal gebeuren. “Ik heb een zege nodig, maar ik ga niet naar Silverstone met de gedachte om daar te kunnen winnen. In ieder geval niet nadat ik getuige was van de snelheid van Red Bull en Ferrari in Canada. Ze waren daar ongelofelijk snel,” zegt de Brit tegen Press Association Sport.

“Vettel reed met een seconde per ronde van mij weg. Wij zullen in tussentijd geen seconde gevonden hebben, maar we kunnen zeker wel de rest verslaan.”

De hoofdoorzaak van de problemen bij Mercedes blijft nog steeds de bandenslijtage. Dit resulteerde in sterke kwalificatieposities die gevolgd werden door matige raceposities.

“We hebben kleine stapjes vooruit gemaakt, maar ik denk nog niet dat we er zijn,” zegt Hamilton. “Silverstone zal een echte uitdaging voor ons worden. We houden onze vingers gekruist dat het geen probleem vormt, maar we zullen moeten afwachten. Bandenslijtage kan een probleem worden. De langere afstanden zullen een uitdaging worden, omdat er heel wat hoge snelheidsbochten zijn.”


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;