Menu
© Red Bull

Button weet niet of Perez klaar voor McLaren is

18 reacties | 2621x gelezen
21-11-2012 13:11

|

Jenson Button heeft aangegeven dat het best goed mogelijk is dat Sergio Perez in moeilijkheden komt als hij voor McLaren rijdt volgend jaar. Sergio Perez vervangt Lewis Hamilton in 2013 en Button denkt dat er heel veel gevraagd wordt van de jonge Mexicaan om het stoeltje van Lewis over te nemen. Button zei: ''Het wordt een lastig stoeltje voor Checo. Lewis was niet de eerste de beste. Lewis heeft een kampioenschap en vele races gewonnen in dat stoeltje. ''Er wordt eigenlijk ontzettend veel gevraagd van Sergio maar wat moet je anders. Er moet iemand in die wagen die de snelheid heeft. Ik heb gehoord dat Sergio intelligent is en we zullen zien hoe het gaat. Hij zal erg hard moeten werken en zal veelvuldig in de fabriek in Woking aanwezig zijn'', aldus Button.

Bron: sportsmole.co.uk


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

MadMarkie
Diamond Member

Een echt warm welkom krijgt de Mexicaan voorlopig nog niet.....dit zijn niet echt dingen die graag wilt lezen van je nieuwe team maar goed wie weet maakt het hem juist sterker. Ik snap echter nog steeds niet waarom ze niet voor Hulkenberg hebben gekozen, die jongen groeit elke GP weer.

1 21-11-2012 13:31:14
Chauf
Silver Member

Hulkenberg heeft het in het eerste jaar niet getroffen. Had hij bij Red Bull gereden, had hij zeer waarschijnlijk al 2 WK's gehad. In de lagere klassen was hij hét talent voor de F1. maar daar kwam hij in een minder team terecht. Ik durf zelfs aan te zeggen dat hij, had hij meer geluk gehad, zelfs meer op zijn palmares had gehad dan Lewis!

21-11-2012 19:18:25
hajkiboy
Bronze Member

Haha precies alsof hij prima presteert bij Mclaren. Iedere keer bijna op seconde(n) gereden worden door je teamgenoot en dan zo'n grote mond hebben. Button kan alleen presteren als hij een perfecte auto/weekend heeft. Bij het minste 'tegenslag' (onder/overstuur) horen we hem meteen klagen.

1 21-11-2012 13:37:54

Tuurlijk zal ie z'n ups en downs gaan hebben. Zoals elke coureur die heeft. Maar ik denk dat ie het helemaal niet slecht zal gaan doen en Button wel een paar keer te kijk zet. Was al fan van de man maar volgend jaar helemaal.

21-11-2012 15:30:32
Sicko
Gold Member

Hij doelt zeker op de moeilijkheden die Button en Hamilton steeds zelf ondervinden door hun eigen tekortkomingen voor de F1.

"Lewis was niet de eerste de beste"? Juist wel! Komt uit het gespreide McLaren-bedje maar weet het steeds weer NIET waar te maken.

Reken er maar op dat Perez vanaf het begin voor Button zal staan. Perez heeft een heel andere en veel betere instelling dan de huidige bezetting.

2 21-11-2012 18:03:44
quincy010
Bronze Member

onderschatten jullie button of is button zo slecht, button en hamilton maken wel eens fouten wie niet btw, maar mclaren is verre van betrouwbaar en maak te veel fouten in de pits en met de strategie, en button is een completere rijder dan hamilton en ook vele malen beter als perez, maar perez kan in wezen de top bereiken als hij de kans krijg van mclaren om fouten te maken want daar leer je tenslotte van, vorig jaar zag ik button vaak voor hamilton rijden en dit jaar zijn ze minstens gelijk aan elkaar, button heb alleen meer pech gehad dan hamilton,

21-11-2012 19:06:33
Baremans
Silver Member

"Lewis was niet de eerste de beste"? Juist wel! Komt uit het gespreide McLaren-bedje maar weet het steeds weer NIET waar te maken.

als je nog maar een halve kans ziet om Hamilton af te zeiken, dan neem je ze echt met 2 handen aan hé?
Mot jij weten, maar ik vind het wat zielig.

In 2010 zet McLaren een wagen op de baan die de naam McLaren niet waard is. Kan Lewis niets aan doen. Of vind je toch dat LH daar ook verantwoordelijk voor is?
In 2011 heb je helemaal gelijk. Was een compleet klotejaar voor hem. (wat een feesje moet dat voor je geweest zijn)

Maar in 2012 was LH absoluut top. De enige reden waarom hij het niet gehaald heeft dit jaar, heet McLaren. ze hebben te veel fouten gemaakt, te veel onbetrouwbaarheid gekend, te vaak slechte strategieën bedacht.

LH rijdt JB compleet aan gort dit jaar. Hoe laag schat je Button in, dat je dat niet als een puike prestatie kan erkennen?

21-11-2012 22:48:18
Misjab
Gold Member

Ik denk dat mclaren nog wel eens spijt kan krijgen van hun beslissing, het was een (te?) grote gok. Perez heeft zeker potentie maar veel te wisselvallig. Dat is voor een team wat elk jaar om de constructeurstitel vecht levensgevaarlijk. Ik hadzelf eerder voor de hulk gekozen. De is meer ervaren en veel constanter

0 22-11-2012 01:09:52
RuudK
Silver Member

De vraag is meer of Button het stokje kan overnemen. Tot nu toe presteert hij stuk minder dan Hamilton met hetzelfde materiaal. Button heeft zijn ene WK titel met enig geluk gewonnen, de auto was meer de oorzaak dan dat hij de beste op de grid was. Dus of hij het team zal kunnen dragen vraag ik mij af. Hij is een perfecte 2e rijder maar persoonlijk vind ik dat hij niet iemand is die een team kan dragen en naar een hoger niveau kan tillen als b.v. Alonso en Kimi.

1 22-11-2012 15:28:47
MadMarkie
Diamond Member

Het probleem met BUtton is in mijn ogen dat hij altijd in lijkt te kakken na een paar jaar bij een team. Bij BAR ging het in het begin ook goed en daarna kakte hij in. Bij McLaren ging het in het begin ook erg goed. In het begin van het jaar ging het nog wel goed maar hij zakt steeds verder terug. Als hij zich lekker voelt en geen druk lijkt te voelen dan kakt hij in. Button is echt wel een goed coureur, dat mogen duidelijk zijn hij is zeer slim en kan de wagen netjes houden maar McLaren zou de druk bij Button eens moeten opvoeren. Als Perez hem volgend jaar verslaat dan zijn de rapen gaar voor Meneer Button, het kan best zo zijn dat hij zich zorgen maakt.

23-11-2012 13:37:19
;