Menu
© Red Bull

Ferrari: Updates zien er veelbelovend uit

3 reacties | 1940x gelezen
02-11-2012 19:24

Panoz |

Ferrari heeft vandaag tijdens de vrije trainingen getest met een aantal updates en volgens Pat Fry zien deze er veelbelovend uit. Ferrari reed vandaag met een andere voor- en achtervleugel en had nog een paar andere nieuwigheden op de auto. Het team heeft nog niet beslist of ze met de nieuwe onderdelen verder gaan maar Pat Fry was in ieder geval positief over de resultaten. Fernando Alonso kwam in de tweede training echter niet verder dan de zevende tijd. De Spanjaard was meer dan acht tienden langzamer dan de tijd die zijn rivaal Sebastian Vettel liet noteren. Pat Fry gaf na de training als commentaar: “Er zitten een paar nieuwe ontwikkelingen op de auto en we hebben ons gehele programma af kunnen werken. Het ziet er veelbelovend uit maar we moeten eerst alle data analyseren voor we beslissen waar we morgen mee gaan rijden.” Fry gaf verder nog toe dat Ferrari in de kwalificaties beter zal moeten gaan presteren. Fernando Alonso kwam na zijn pole tijdens de race in Duitsland niet verder dan een vierde plek in de kwalificaties. Pat Fry zei daarover: “We doen ons uiterste best om de prestaties in de kwalificaties te verbeteren. Met onze race snelheid zit het wel goed, dat heeft het laatste weekend wel laten zien. Het kwalificeren moet beter, we blijven dus proberen en we blijven pushen.” Fry zei ook nog dat door de strijd om dit kampioenschap, de ontwikkeling van de auto voor volgend jaar op een lager pitje is komen te staan. “We zijn dit jaar een beetje later dan vorig jaar met de nieuwe auto. De ontwikkeling wat dat betreft is echter al wel een tijdje in volle gang,” aldus Fry.

Bron: Autosport.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

frajoo12
Quite a regular

Ik hoop echt dat de updates voldoende brengen om de laatste GP's te kunnen winnen, het zou fantastisch zijn moest Alonso WK worden! Alonso heeft dit jaar meer dan bewezen dat hij vanuit het niets met een minder goede wagen toch op de 2e plaats staat, en moesten de start incidenten, welke dan ook nog eens de schuld waren van derden, er niet geweest zijn, dan stond hij vandaag sowieso aan de leiding. Vandaar, als het iemand gegund is en die er serieus zelf hard voor gewerkt heeft, dan is het Alonso wel.

0 02-11-2012 23:35:48
marcel6696
Bronze Member

ik hoop dat ferrari het dit weekend goed doet. dat zou de spanning in het kampioenschap wat hoger houden. als het zo doorgaat is vettel al bijna zeker van zijn wk.

1 03-11-2012 00:50:53

Als het zo doorgaat wel ja.. Maar wat voor pech had Alonso in 2010.. Ik hoop dat Alonso punten op hem inloopt, zolang het maar spanning brengt tot in Brazilië!

03-11-2012 01:10:23
;