Menu
© Red Bull

Whitmarsh heeft goede hoop dat Lewis blijft

8 reacties | 2188x gelezen
15-05-2012 11:20

MadMarkie |

Martin Whitmarsh denkt dat de fouten van McLaren geen gevaar zullen opleveren voor de gesprekken met Hamilton voor een contractverlening. De laatste fout van het team koste Hamilton niet alleen zijn pole tijd maar werd ook nog eens achterop de grid gezet. Op de vraag aan Martin of de fouten die McLaren de laatste tijd maakt, invloed hebben op de gesprekken met Lewis Hamilton over zijn contractverlening, antwoordde Whitmarsh: ''Nee ik denk het niet''. ''Lewis heeft de steun van het team, hij voelt zich vertrouwd met het team en hij heeft de wil om te winnen en dat kan bij dit team. Ik kijk ernaar uit om nog lang met Lewis samen te werken'', aldus Whitmarsh. Martin maakte zich alleen zorgen dat Lewis wanhopig zou worden omdat hij in 2011 al een vervelend seizoen had en nu ook nog de ellende van de Spaanse GP erbij kreeg. ''Ik maakte me zorgen omdat dit alles een negatief effect kan hebben op een coureur. Het kan allemaal een zware last op de schouders worden. Uiteindelijk maakte hij er een mooi spektakel van, iets wat ik niet vaak eerder heb gezien en na ons gesprek troostte hij mij. De relatie tussen Lewis en het team wordt steeds sterker en ik hoop dat we nog lang samen zullen zijn.'', aldus Martin Whitmarsh.

Bron: Motorsport.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Hij zal ook zeker blijven, als het echte Engelsmannen zijn dan zal daar zeker een gezellige sfeer hangen.. Zoals we veel zien aan de activiteiten die het team organiseert, de gezamenlijke activiteiten die Button en Hamilton doen.. Nee ik denk dat, dat ook belangrijk is. Het team heeft Lewis vorig jaar ook de kans gegeven, na een ruig jaar stappen/feesten en.. oh ja.. de McLaren besturen :lol:

2 15-05-2012 11:35:49
mika1
Gold Member

Het team zal dan echt moeten stoppen met al die miskleunen van ze. Ze schakelen hun eigen coureur bijna uit voor de titelstrijd, zoals Olav zei. De pitstops en andere zaken moeten beter op orde komen. Zo niet, dan vertrekt hij denk ik.

15-05-2012 11:40:15
MadMarkie
Diamond Member

[quote]Hij zal ook zeker blijven, als het echte Engelsmannen zijn dan zal daar zeker een gezellige sfeer hangen..[/quote]

Dan zouden ze misschien ook Vettel in de wagen kunnen zetten. Hij is gek op Engeland en hun humor, hij mag het graag imiteren. Bij TopGear kon hij niet meer stuk ;-).

Maar ook ik denk dat Lewis wel blijft en zoals eerder gezegd, waar moet hij heen. Ik zou het wel mooi vinden als hij ook eens een ander team gaat proberen maar hij zal naar mij wel niet luisteren :-)

15-05-2012 11:40:37
ToonS
Senior Member

...

0 15-05-2012 13:03:05
leo1954
Gold Member

Het team maakt domme fouten dit jaar, maar vorig jaar maakte LH domme fouten. Dit jaar is Lewis een heel ander mens en coureur, echt enorm volwassen. Ik heb hem nog geen fout zien maken. Ook zijn houding t.o.v. het team. Er wordt wel gezegd dat je sterker wordt door moeilijke periodes, dat geldt nu zowel voor het team als voor LH. Als Lewis zo door gaat, het team het lek boven krijgt, is hij zonder meer een grote kanshebber voor de wereldtitel. De stand staat nog helemaal open. Ik zie hem niet weggaan en zeg nogmaals, waar moet hij heen? Welk team zou beter voor hem zijn? Mercedes, laat me niet lachen :-)

0 15-05-2012 13:05:05
Indo-Lee
Gold Member

Hopelijk heeft Lewis ook nog GELOOF in het team, dat zal wel later in het seizoen blijken. McLaren maakt heel veel fouten dit seizoen. Toch ben ik ervan overtuigd dat Lewis zeker races kan winnen met deze auto, mits er geen fouten worden gemaakt.

0 15-05-2012 14:08:45
bvonk
Moderator

Het moet voor een coureur erg teleurstellend zijn allemaal. Maar Lewis gaat daar tot nu toe erg goed mee om, denk dat hij veel van vorig jaar heeft geleerd. Toen waren het vooral zijn eigen fouten die tegen zaten en het team heeft hem toen ook niet laten vallen. Uiteindelijk blijven het allemaal mensen en die kunnen nu eenmaal fouten maken. Nu is het wel erg raak bij McLaren en daar moeten ze zeker aan gaan werken. Maar gelukkig lijkt het er niet op dat er geen vertrouwen meer is tussen het team en Hamilton en zie hem toch niet snel McLaren verlaten.

Voor ons fans is het wel leuk dat er nog niet getekend is. Voor volgend jaar is nog van alles mogelijk. Een vertrek van Massa staat al bijna vast en er zijn genoeg contracten die aflopen.

0 15-05-2012 15:54:52
;