Menu
© Red Bull

Vettel is er klaar voor en noemt auto Abbey

7 reacties | 14530x gelezen
14-03-2012 13:41

MadMarkie |

Sebastian Vettel zei dat hij nog steeds even hongerig is als altijd en nog niets van zijn gretigheid verloren heeft als het gaat om het winnen van de titel. In 2010 pakte Vettel zijn eerste titel, in de laatste race, dit was een jaar vol met vreugde en verdriet voor de heren bij Red Bull. Er werden nogal wat fouten gemaakt en Webber en Vettel leken even geen maatjes meer maar de titel maakte voor Vettel alles goed. In 2011 was er grote overmacht van Vettel en won elf races en pakte dat jaar enkele records erbij. Vettel zei tegen Autosport: ''Mijn doel is altijd het winnen van de titel geweest. Na het winnen van de eerste titel valt er een grote last van je schouders omdat je jezelf bewezen hebt. Het is één van de belangrijkste dingen voor jezelf omdat het een gevoel geeft dat je iets hebt wat niemand je meer af kan nemen''. Ook heeft Vettel aangegeven dat hij er klaar voor is als zijn weg naar succes tot een einde komt omdat een ander dan de snelste is maar hij zegt ook dat hij zich daar absoluut niet lekker bij voelt. ''Twee titels winnen is een grote opluchting maar aan de andere kant weet je dat alles straks weer vanaf nul begint en uiteraard wil je weer die titel winnen. Ik heb mezelf gelukkig nooit de vraag hoeven stellen over waarom ik hier eigenlijk ben of wil ik dit eigenlijk wel. Niets is veranderd, ik ben nog steeds hongerig naar het kampioenschap en raakt nog steeds geërgerd als iemand mij verslaat. Wat natuurlijk goed is voor de vechtlust. ''Iedereen wordt op een dag verslagen, zo gaat dat nu eenmaal. Echter gaat het niet om de dag dat het gebeurd en hoe het gebeurd maar het gaat erom hoe je weer terugkomt. Er is niets mis met verliezen, er zijn vele races te gaan en degene die het snelst is en het meest constant, verdient het om te winnen'', aldus Sebastian Vettel. Vettel staat ook bekend om de namen die hij aan zijn wagen geeft. Zo heeft hij dit jaar zijn wagen omgedoopt tot Abbey. Eerst waren daar 'Kate', 'Kate's Dirty Sister', 'Luscious Liz', 'Randy Mandy' en 'Kinky Kylie. Vettel is groot fan van de Beatles, die het nummer Abbey Road hadden geschreven en is een een bekende bocht op Silverstone met de naam Abbey maar er is verder geen reden bekend over waarom Vettel zijn wagen Abbey heeft genoemd. Dit zal vast nog wel vervolgt worden, aangezien Vettel altijd wel een reden heeft voor de naam aan zijn wagen.

Bron: EspnF1.com/dnaindia.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Dexter
Silver Member

Hier een leuk stukje van Vettel bij Top Gear. Hij heeft wel leuke humor. Ook leuk hoe hij die auto afz*ikt haha :lol:

2 14-03-2012 14:41:53
MadMarkie
Diamond Member

Ja was een leuke stukje Dexter, hij heeft idd leuke humor. Hij mag ook graag Kimi imiteren. Hier trouwens ook een leuk stukje van Kimi bij Top Gear:

http://www.youtube.com/watch?v=35f4rd5qWA0

14-03-2012 15:17:50

off: is deze topic al 10.000 keer bekeken??? Das wel extreem veel binnen een paar uurtjes!

14-03-2012 17:56:31
ladyf1
Senior Member

Goh wat een brave naam, vergeleken met de eerdere namen.
Wel grappig dat hij de auto een naam geeft. Zijn er meer coureurs die dit doen?

0 14-03-2012 16:53:20
Deefje
Silver Member

Het schijnt dat Vettel zijn wagen 'Nasty Nicole' wilde noemen maar dat wilde hij Hamilton niet aandoen.:-D

Alle gekheid op een stokje:het is voor Vettel te hopen dat hij er klaar voor is want hij zal,denk ik,niet meer zo dominant zijn als in 2011.

0 14-03-2012 17:49:11
leo1954
Gold Member

Leuke link Dexter, had het wel eens eerder gezien.

En tja de naam Abbey is zeker wat braaf LadyF1, Kate's Dirty Sister klonk veel beter :-) Misschien heeft ie er nog een leuke uitleg bij...

0 14-03-2012 19:40:42
pino73
Silver Member

Abbey ? Oke persoonlijk vond ik Kate,s dirty sister en leukere naam
Maar ach Abbey mag er ook zijn

0 14-03-2012 21:30:43
;