Menu
© Red Bull

Vijay Mallya verwacht goede resultaten

3 reacties | 1671x gelezen
13-03-2012 17:55

Panoz |

De teambaas van Force India, Vijay Mallya, is er zeker van dat zijn team dit jaar goede resultaten zal gaan behalen. Hij is dik tevreden met zijn huidige rijdersbezetting, en noemt de nieuwe VJM05 de best ontworpen auto ooit van Force India. Force India werd vorig jaar zesde in het constructeurs kampioenschap, en Mallya denkt dat zijn team dat resultaat in 2012 zal weten te overtreffen. “Tijdens de tests zagen we er competitief uit, maar tijdens de eerste race weten we pas wat de pikorde zal zijn. Er is echter van onze kant geen twijfel over de goed gebalanceerde auto die het technische team onder leiding van Andrew Green heeft weten te produceren. Ik zou het zelfs de best ontworpen auto van ons team willen noemen, en de details zijn ook prachtig. Het is een auto waarvan we geloven dat hij ons een stap voorwaarts op zal kunnen leveren,” zei Mallya. Verder verwacht hij dat de rivaliteit tussen zijn beide race coureurs ook goed is voor de resultaten van Force India. Hij zei: “Ik ben extreem blij met onze rijdersbezetting. Nico en Paul zijn beiden jong en hongerig, en ze zullen er voor zorgen dat de laatste duizendste van een seconde uit de auto geperst gaat worden. Er zal een gezonde rivaliteit zijn, en dat zal fascinerend zijn om naar te kijken. Ik geloof dan ook dat twee coureurs die elkaar pushen, ons op de lange termijn betere resultaten op gaan leveren.”

Bron: Autosport.com


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Gaat elk jaar beter met dit team.De laatste paar jaar toen het nog Jordan heette waren een ramp.En helemaal toen het werd overgenomen door Midland en daarna Spyker.Dat was nog het ergst.Pas toen het FI heette zag je de stijgende lijn naar boven en ben dan ook zeer benieuwd waar ze zullen uitkomen dit jaar.

1 13-03-2012 18:04:14
Slayer-fan
Silver Member

Ik mis de like-knop bij de reacties, want ik ben het erg met hem eens, fi is een team dat niet stilstaat, en geloof me stukje bij beetje gaat fi naar de top 5, top 4, top 3, top 2 en uiteindelijk wordt force india een kampioensauto.

Kijk maar naar de tegenstanders: renault (lotus) is wisselvallig, mercedes staat stil, ferrari zwakt af, mclaren heeft ook zijn mindere jaren, en red bull zal niet voor altijd de nummer 1 behouden.

14-03-2012 02:19:22
Deefje
Silver Member

Ieder team uit de subtop wil hetzelfde,zich mengen achter Red Bull,McLaren en Ferrari.Ik denk dat Force India pas snel zal zijn halverwege het seizoen omdat dat al jaren zo is en de tests wezen er ook niet echt op dat het dit jaar anders is.Ik verwacht Force India in gevecht met Toro Rosso,Sauber en Williams.

0 14-03-2012 13:41:41
;