Menu
© Red Bull

Haug ontkent Button-McLaren geruchten

10 reacties | 2017x gelezen
24-10-2009 09:48

JOOZZT |

Norbert Haug van Mercedes heeft de geruchten over een eventuele overstap van Jenson Button naar McLaren ontkend. Britse kranten maakten hier eerder melding van.

Bron: Autotrader.co.uk

De nieuwe Wereldkampioen zou volgens de kranten op advies van Vodafone de overstap naar McLaren maken zodat hij een team kan vormen met zijn landgenoot Lewis Hamilton. Haug heeft alles ontkend en het gerucht naar het rijk der fabelen verwezen.

Norbert Haug: “Er zijn geen onderhandelingen gaande met Jenson Button, maar ik snap wel dat mensen in Engeland dromen van een Engels team met twee Engelse Wereldkampioenen in de auto’s. Dromen komen alleen niet altijd uit.”


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

MadMarkie
Diamond Member

Ik zou bijna zeggen gelukkig ;-). Op één of andere manier hoop ik dat Kimi terug gaat naar McLaren. Uiteraard heb ik het nooit zo op gehad met McLaren maar heb dit wel altijd een heel mooi team gevonden. Kimi hoort daar thuis dnek ik en zal samen met Hamilton voor een leuke strijd gaan zorgen. Het wordt dan denk ik een hete strijd tussen Ferrari en McLaren.

Ik ben Kimi fan en het klinkt vreemd van mijn kant dat ik hoop dat het McLaren wordt maar ergens hebben ze bij Ferrari, in mijn ogen, Kimi een schop gegeven voor Alonso. Ik zou zeggen Kondigen hem maar aan bij McLaren.

1 24-10-2009 10:02:13
Aero_F1
Silver Member

Het zou ook wat zijn als Kimi naar Brawngp ging, en Button(de knoop) naar ferrari. Een soort van wissel zeg maar.

24-10-2009 10:45:30
bengelke
Diamond Member

Nu, lewis hamilton zal da ook wel nie wille, da [d">de knoop[/d"> button na mc laren komt. Hij wil immers geen teamgenoot waar hij rammel van krijgt

1 24-10-2009 12:04:04
kimi01
Silver Member

Haha Button die Hamilton om zijn oren rijdt?:lol:

Hamilton moet eerder bang worden van Rosberg of The Iceman:-D

24-10-2009 13:13:46
bvonk
Moderator

@bengelke
Moet altijd lachen om jou uitspraken over Lewis/Mclaren. Geloof je nu echt dat Button een betere coureur is dan Lewis?

ps
Lewis heeft zelf al gezegt dat hij geen probleem heeft met Button als teamgenoot (bron gpupdate).

ontopic
Mooi dat Haug dit even naar het land der fabelen heeft verwezen. Maar blijft spannend wie er bij welk team gaat rijden.

0 24-10-2009 13:28:33
Chiel
Senior Member

Kimi gaat denk ik niet naar McLaren, want ze hebben gezegt dat ze een coureur willen die hongerig is naar succes en niet naar geld, en dat ze met een grote naam in gesprek waren die dat alleen was. Heel stom van Kimi want zelfs Toyota vond zijn salaris te hoog.

Kimi gaat dan ook absoluut niet naar Brawn, want die willen Button nog niet eens 8 miljoen salaris geven.

1 24-10-2009 13:30:42
kimi01
Silver Member

[quote]Kimi gaat denk ik niet naar McLaren, want ze hebben gezegt dat ze een coureur willen die hongerig is naar succes en niet naar geld, en dat ze met een grote naam in gesprek waren die dat alleen was. Heel stom van Kimi want zelfs Toyota vond zijn salaris te hoog[/quote]
Zou het niet kunnen zijn dat het management van Kimi een spelletje aan het spelen is? Wij weten niet wat er achter de schermen gebeurt, dus erover discussiëren heeft ook geen nut.

We merken het vanzelf wel als er iets bekend wordt gemaakt;-)

24-10-2009 13:39:00
;