Menu
©

Renault stelt nieuwe race ingenieurs aan

1 reactie | 1797x gelezen
30-01-2007 10:44

|

Na de promotie van Alan Premane bij Renault, en het vertrek van Rod Nelson naar Williams, moest het team op zoek naar nieuwe race ingenieurs. Beide heren waren respectievelijk de race ingenieur van Giancarlo Fisichella en Fernando Alonso. Het team heeft er nu twee gevonden.

Bron: F1Live.com

Adam Carter zal tijdens de wedstrijd Heikki Kovalainen naar zijn eerste overwinning in zijn debuutjaar proberen te loodsen. Terwijl David Greenwood de nieuwe man is, die Fisichella zal proberen in de wedstrijd houden, en vragen om sneller te rijden.

Technisch directeur bij Renault Pat Symonds zei: “Dit is het bewijs, dat we verder kijken, voor een succesvolle toekomst.”

Pat Symonds zijn rol bij het team werd eind vorig jaar ingekrompen. Hij heeft nu minder taken, en staat dichter bij teambaas Flavio Briatore.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Skrymir
Silver Member

Technisch directeur bij Renault Pat Symonds zei: “Dit is het bewijs, dat we verder kijken, voor een succesvolle toekomst.”

Een beetje gek, waarom zou je beter worden van nieuwe mensen terwijl consistentie de belangrijkste factor is? Je hebt nu 2 nieuwe mensen op belangrijke posities. De race engineer is tog een beetje de verbinding tussen coureur en team.

0 30-01-2007 12:57:58
;