Menu
© Red Bull

Caldarelli niet bij Caterham op Suzuka

0 reacties | 1748x gelezen
16-09-2014 11:00

Schuki |

Andrea Caldarelli heeft eigenhandig een einde gemaakt aan de stroom van berichten die over hem gingen. Er gingen geluiden dat hij in Japan aan de start zou komen te staan in een bolide van Caterham, maar dat gerucht verwees hij eigenhandig naar het rijk der fabelen.

Bron: Speedweek.com

De 24-jarige Italiaan is zeker geen onbekende in de Formule 1. Hij werkte in het verleden tests af voor zowel Toyota als Ferrari en stond al een tijdje op het lijstje van Caterham. Momenteel is Caldarelli als coureur te zien in het Super GT-kampioenschap en dat is ook de reden dat hij in Suzuka niet de kleuren van Caterham zal verdedigen. “In hetzelfde weekend is er een wedstrijd in Thailand voor de Super GT en daar ligt mijn prioriteit op dit moment”, laat hij weten aan het Duitse SpeedWeek.

“De Formule 1 is nog steeds een droom van mij en gezien mijn ervaring is het niet uitgesloten dat ik ooit nog deelneem aan een Formule 1-wedstrijd. Voor de nabije toekomst is het echter niet aan de orde”, aldus de in Pescara geboren coureur.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;