olie en vuur is als peper en reet!lars75
olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 23/12/2015 20:28
Goedendag mensen, Momenteel ben ik hier niet meer zo aktief als dat ik vroeger ooit was. En dat vind ik enigszins jammer! Ik heb dit namelijk altijd als een erg prettig forum ervaren waar veelal met meer respect met elkaar omgegaan wordt dan elders. Echter wat ik wel mis (want ik kijk nog regelmatig maar neem dan eens niet de moeite om in te loggen) is de interactie op nieuwsberichten. Veelal zijn er geen of weinig reacties en de reacties die er dan zijn nodigen mij ook niet echt uit tot het plaatsen van een reactie. Voor mij mag er wel weer iets meer ouderwets olie op het vuur en wat peper in de reet bij de forumleden. Dit zodat er weer scherp maar respectvol (vooral dit laatste) met elkaar en over de berichten gecommuniceerd kan worden. Wel ben ik dan bang dat er iets meer ruimte (en ik ken de regels en de jongens hier goed) moet komen in het FAQ. Anders wordt het een rigide forum, net als bij autosport waar je voor iedere scheet al een waarschuwing krijgt. Ik roep niet op tot anarchie, maar dat oude tijden zullen herleven. Ergens tussen F1Today en Autosport.com in zou een geweldig streven zijn. :-) groeten Lars
bengelke
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 23/12/2015 23:20
lars75 schreef: Goedendag mensen, Momenteel ben ik hier niet meer zo aktief als dat ik vroeger ooit was. En dat vind ik enigszins jammer! Ik heb dit namelijk altijd als een erg prettig forum ervaren waar veelal met meer respect met elkaar omgegaan wordt dan elders. Echter wat ik wel mis (want ik kijk nog regelmatig maar neem dan eens niet de moeite om in te loggen) is de interactie op nieuwsberichten. Veelal zijn er geen of weinig reacties en de reacties die er dan zijn nodigen mij ook niet echt uit tot het plaatsen van een reactie. Voor mij mag er wel weer iets meer ouderwets olie op het vuur en wat peper in de reet bij de forumleden. Dit zodat er weer scherp maar respectvol (vooral dit laatste) met elkaar en over de berichten gecommuniceerd kan worden. Wel ben ik dan bang dat er iets meer ruimte (en ik ken de regels en de jongens hier goed) moet komen in het FAQ. Anders wordt het een rigide forum, net als bij autosport waar je voor iedere scheet al een waarschuwing krijgt. Ik roep niet op tot anarchie, maar dat oude tijden zullen herleven. Ergens tussen F1Today en Autosport.com in zou een geweldig streven zijn. :-) groeten Lars
Lars, wilt ge zeggen dat ge ook op reacties van mij zou reagere? :lol:
lars75
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 26/12/2015 14:23
Dit zodat er weer scherp maar respectvol (vooral dit laatste) met elkaar en over de berichten gecommuniceerd kan worden.
Nee want het verschil zit hier in Bengel!!!
Gallardo
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 31/12/2015 09:11
Mooi dat je de weg terug gevonden hebt naar de site Lars, je commentaren waren bij tijd en wijle scherp maar wel met respect naar anderen toe dus die snaar heb je goed geraakt. Je beschrijft het probleem van de regels wat losser laten heel goed, wij zijn ook van mening dat dit zou moeten kunnen maar telkens als wij dat doen dan komt er wel weer iemand onder één of andere steen vandaag gekropen en gaat daaraan zijn eigen interpretatie geven, met alle gevolgen van dien. Als we met ons allen kunnen afspreken dat we scherp, maar met respect naar elkaar kunnen reageren dan kunnen wij de regels wat losser hanteren, iets wat wij zelf ook graag willen. Of het lukt weet ik niet, ik hoop van wel want dat maakt het er een stuk gezelliger op, voor iedereen welteverstaan.
lars75
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 04/01/2016 21:03
Ja Gallardo dat hoef ik jou niet te vertellen hoe het eerder ging en welk lot sommige leden destijds wachtte ;-) Maar alle gekheid op een stokje! Het is gewoon zonde van dit forum dat het zo rustig is qua postings en reacties. Zelf ben ik nu drukker dan ooit en heb geen tijd om altijd en overal te reageren. Wanneer ik dat dan doe, doe ik dat bij het forum waar de meeste interactie is. Helaas is dat niet meer dit forum. Wel is dit het meest beschaafde forum, waar ik nog steeds veel respect voor heb.
J-TuRismo
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 24/02/2016 22:44
Eens. Het is echter ook zo dat de F1 nou niet echt uitnodigde tot discussie de afgelopen 2 jaar. Ik kijk de F1 puur nog uit nostalgie, maar er is werkelijk geen bal meer aan. Ik verwacht echter dat zodra de strijd vooraan weer open is en Max uitgroeit tot een bepalende factor in de strijd, dat de discussie als vanouds weer terugkomt. Je ziet ook dat bepaalde leden altijd hun weg hier weer terugvinden ;-) En daarbij moeten internettrollen hierbij keihard gebanned worden.
Marwar
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 05/03/2016 02:14
He Lars, Ik begrijp je gevoelens heel erg goed. wij zitten samen op een forum waar het een stuk heftiger aan toe gaat. Ik mis ook de tijden van laten we zeggen 10 jaar terug. Het nieuws was meer, en er was gewoon meer interactie op de gehele site. Helaas gaat de site gewoon steeds verder achteruit. Ik moet dan ook eerlijk bekennen dat ik meer op f1today zit dan hier. Ik wil niemand afkraken hier, want ik weet dat het allemaal vrijwilligers zijn die deze site draaiende houden. Ik mis zoveel dingen op deze site zoals deze nu is zoals: - De GS - De georganiseerde uitjes - Het actuele nieuws(sorry jongens) - Actieve forum leden. Ik zou er dan ook graag een steentje aan bij willen dragen om ergens mee te kunnen helpen. Alleen de motivatie om echt wat van binnenuit de site te doen heb ik niet echt meer.
Ozboss
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 16/03/2016 09:19
Hey Lars! Hier ongeveer hetzelfde probleem, ik kijk nog wel regelmatig maar meestal log ik niet in.. Ik denk dat de tijden van 12 jaar terug niet meer zullen herleven.. Ik vond de GS altijd geweldig, heb heel Nederland afgereden in die tijd om op onmogelijke tijden gezamelijk forule 1 te kijken! Hopelijk komt het stiekem toch nog een beetje terug.. Gr Ozzie
Panoz
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 16/03/2016 15:23
Hallo, allereerst bedankt voor de kritiek, goed om te zien dat er nog steeds veel 'oudgedienden' meekijken op de site!!! Ik zou dan toch willen vragen om weer als vanouds in te loggen en zelf gewoon te reageren op en nieuwsartikel ook al staat er verder nog geen reactie. Vaak volgen er dan vanzelf wel meer :-). Ik zag van de week dat J-Turismo de inlogknop alweer terug gevonden heeft :-D Voor wat betreft het FAQ; er wordt gewerkt aan een vernieuwde site en daar zal ook rekening worden gehouden met de gewenste versoepeling. GS-meetings; dat blijkt tegenwoordig moeilijk getuige eerdere pogingen om iets te organiseren. Tegenwoordig heeft bijna iedereen ook zelf een eigen Grootscherm aan de muur hangen in tegenstelling tot 10 jaar terug. Forum; daar valt inderdaad ook nog wel meer uit te halen, al vooral omdat die mogelijkheid op andere F1-sites ontbreekt. Zelf lijkt het me wel leuk om hier iets mee te proberen. Iets in de trant van dingen die de gemiddelde F1-fan ook leuk vindt en/of zich mee bezig houdt. Er wordt in ieder geval nog steeds hard gewerkt om aan alle wensen te kunnen voldoen.
lars75
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 18/03/2016 21:13
Het ontbreekt mij aan tijd en motivatie om hier structureel een bijdrage aan de site te leveren. Waarvoor mijn excuses! In het verleden heb ik toch menig verhitte discussie mogen voeren met deze of gene en dit was erg vermakelijk. Maar ik mis toch een beetje de karakters die gefundeerd en inhoudelijk reageren, al wijken de meningen af. Daarnaast was het dus zo dat er enkelen bij zitten/zaten die het prettig vinden om persoonlijk te worden zodra een mening afwijkt van die van hun eigen. En velen gingen/moesten weg vanwege wangedrag of verschil van inzicht. Naar mijn mening erg jammer....
Beduc
Re: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 20/03/2016 00:07
Ook ik snuffel meer dan ik inlog... Voor mij nog altijd de nummer1site qua formule1nieuws. Maar de vrienden van weleer die zijn er nu niet meer. Of ze steken hetzelfde in elkaar. Maar hey...tijden veranderen... Net als de formule1
F1Fan76
RE: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 03/07/2016 20:32
Het lijkt net of er steeds minder gereageerd wordt. Ik kom alleen op deze site, maar voor een paar jaar terug ging het er heel anders aan toe, soms op of over het randje, maar er was altijd wat te beleven. Heel erg jammer dat dit steeds verder afzakt. Ik heb net even op een willekeurige site gekeken en daar stikt het van de reacties. Ik hoop dat dit hier ook nog eens terug komt.
Beduc
RE: olie en vuur is als peper en reet!
Gepost op: 14/10/2016 00:33
Vroeger. Toen Fodor nog leefde was er een kliekje die echt aktie ondernam... Ik kom nu te weinig om te zien of dat er nog is en of die oude vrienden er nog zijn Sam... Fodor.... Koekkie en er zijn er meer van toen. Maar ik vind het super dat de site nog altijd draait... Echt mijn petje af... Dank daarvoor Nog een klein jaartje en we hebben een 15jarig jubileum... (Of tel ik verkeerd??) En ergens is het ook wel grappig om de discussies hier te lezen... Ze zijn niet veel anders als in 2002... En eigenlijk is dat mooi... Want dat betekent dat er hier nog steeds veel mensen zijn met liefde voor deze site alswel ook voor de Formule 1.