Menu
© MotorSport.com
Nieuws

Na Monaco pas gesprek tussen Red Bull en Renault

4 reacties | 741x gelezen
17-05-2018 09:58

ewald | De onderhandelingen over een eventuele verlenging van de samenwerking tussen Red Bull en Renault worden pas na de Grand Prix van Monaco hervat.

Bron: El Mundo

De eerste deadline was gezet op 15 mei. Deze is verschoven naar 31 mei. Echter is de Grand Prix van Monaco de 27ste dus het is maar de vraag of ze dat gaan halen. Mogelijk wordt de deadline nog eenmaal opgeschoven.

"Enige haast is wel geboden. Als Red Bull onze motoren wil gebruiken dan horen we dat graag snel. We kunnen niet blijven schuiven. Als we geen overeenkomst komt gaan we gewoon verder met McLaren en ons eigen fabrieksteam. We hoeven geen drie teams van motoren te voorzien." Aldus Cyril Abiteboul


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

Kappen met dat Renault......middenmoter kwaliteit.......eigen motor ontwikkelen dan ben je van niemand afhankelijk en kun je errors alleen maar aan je eigen toeschrijven. En als er andere teams zijn die gebruik willen maken van jouw techniek dan haal je de kosten voor je eigen motor er weer uit.

2 17-05-2018 14:08:20
f1stevie
Silver Member

ik zie red-bull geen eigen power maken en tegen dat deze op punt staat zijn we al aan een nieuwe generatie toe.
Renault geeft echt wel de papieren in handen om een supermotor te bouwen, dat hebben ze in het verleden wel bewezen!

mocht red-bull met b.v met Honda in zee gaan, zou dit op dit ogenblik een domme zet zijn...
laat ze even het kopje erbij houden en tot 2021 bij Renault blijven, daarna kunnen ze alle kanten op.

17-05-2018 16:33:19
Jan1947
Bronze Member

Heb ik niet ooit eens gehoord dat er een samenwerkingsverband komt voor het maken van een motor tussen Red Bull, Astron Martin en Mario Illiën|?

17-05-2018 16:43:04
Sicko
Gold Member

Nou nou Abiteboul. Je trekt wel een heel grote broek aan. Mocht Red Bull je afstraffen voor je grote mond, dan scheelt dat Renault miljoenen minder inkomsten. Red Bull heeft je al een keer afgestraft toen ze geen Renault maar Tag Heuer op hun motoren zette.

Ik zou je energie beter besteden aan het verbeteren van de motor en de wagen van Renault. En je afvragen hoe je van Sainz afkomt die Red Bull je in de maag gesplitst heeft. Want ik denk dat juist dàt je nog het meest frustreert.

0 18-05-2018 17:32:15
;