Menu
© Mercedes
Nieuws

Contractbespreking Hamilton uitgesteld.

2 reacties | 880x gelezen
16-05-2018 08:49

ewald | Het contract van Hamilton bij Mercedes loopt nog acht maanden door.

Bron: Crash

Toto Wolff heeft besloten om de contractbespreking met Lewis Hamilton voorlopig even op te schorten. Dit omdat Mercedes zich eerst wil concentreren op de verbeterpunten van de auto.

Lewis Hamilton laat al vanaf het begin van het seizoen weten dat de deal met Mercedes steeds dichter bij komt en dat hij niet aan het rondkijken is.
In Barcelona waren een aantal directieleden van Mercedes aanwezig maar er werd niet over het contract gesproken. Iedereen gaat ervan uit dat het wel goed komt.

Wolff laat weten dat hij zich inderdaad geen zorgen maakt over de overeenkomst. We hebben met z'n alle besloten om het even te laten rusten zodat we ons kunnen concentreren op de auto.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

f1stevie
Silver Member

LH is de prijs aan het opdrijven of hij moet iets anders op het oog hebben.... maar ik denk zolang Mercedes een winnende auto geeft dat hij blijft!

0 16-05-2018 09:51:57
F1Fan76
Moderator

Ik zie Hamilton Mercedes niet verlaten en visa versa. Het lijkt erop dat Mercedes weer op sterkte is en dat Hamilton en Mercedes samen weer het WK gaan binnenhalen. Mijn vermoeden is dat Hamilton wacht totdat zijn WK kansen bijna zeker zijn en dan een leuk prijskaartje aan zichzelf hangt.

0 16-05-2018 11:39:02
;