Menu
© Ferrari
Nieuws

Ferrari spiegels niet correct bevestigd.

2 reacties | 654x gelezen
15-05-2018 08:18

ewald | De FIA heeft met directe ingang een verbod uitgebracht voor de manier waarop Ferrari de spiegels op de halo heeft bevestigd zoals te zien was in de Grand Prix van Spanje.

Bron: FIA

"De term bevestigen kan vrij breed uitgelegd worden. Het leek er dus op dat het op een legale manier gedaan was door Ferrari. Normaal gesproken zit er nooit bodywork in het gebied waar de spiegels zaten. We hebben geconcludeerd dat deze vorm van bevestigen niet de manier was waarop wij het reglement geschreven hebben. Het is geen volledige overtreding. Anders hadden ze niet mee mogen doen in Spanje. Ze zitten in het grijze gebied. We gaan nu uitleggen aan iedereen wat we nu bedoelen zodat we in de toekomst niet op hoeven te treden." Aldus Charlie Whiting


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Speedster
Bronze Member

Wat dacht je van geen spiegels aan de halo...die zit er om de rijder te beschermen. Die uitsteeksels kunnen de cockpit in schieten bij een crash lijkt me.

0 15-05-2018 15:16:24
Sicko
Gold Member

Wanneer verdwijnen die Whiting en zijn medegrijze brigade nou eens uit de F1? Nou dit geneuzel weer. En och, och, gaat papa Whiting het aan iedereen uitleggen. Wat een geneuzel.

0 16-05-2018 07:55:19
;