Menu
© Red Bull
Nieuws

Red Bull: "Dit is ons circuit niet"

2 reacties | 566x gelezen
13-05-2018 11:10

ewald | Met de laatste update van Red Bull hadden ze verwacht dichter bij de concurrentie te kunnen komen.

Bron: Motorsport Total

Maar in de training van Daniel Ricciardo en Max Verstappen lijkt het verschil nu een 6 tienden van een seconde te zijn. Zowel Ricciardo als Verstappen roepen dat het komt door de layout van de baan in Barcelona en door de motor.

Als er aan Verstappen gevraagd wordt waar het door komt dat ze langzamer zijn ropet hij. "Motor, Motor. Daarbij is het ook niet onze baan. Net zoals Renault hebben we gewoonweg niet de power die Mercedes en Ferrari wel hebben. Dat is met een hoop snelle bochten op deze baan in hun voordeel.

"In de Grand Prix van Monaco kunnen we echt laten zien hoe sterk we zijn. Dat is een circuit wat ons beter ligt." Aldus een Helmut Marko


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

KawaEd
Senior Member

Ik word een beetje moe van die Marko,......wie was ook al weer derde vorig jaar in Spanje?....DR, dus de opmerking "dit is ons circuit niet " gaat er bij mij niet in.....zoveel smoesjes de laatste tijd. Beter je huiswerk doen en je spullen op orde hebben!

0 13-05-2018 14:15:36
Speedster
Bronze Member

Ze moeten het met die cicuits doen, vechten voor wat je waard bent en het beste eruit halen. En voor renault......kom nou eens met de snelheid, die 15 pk's is nou ook niet om naar huis te schrijven. Doorwerken daar....Honda gaat ze nog i nhalen zo. Dat zou wat zijn!

0 13-05-2018 17:53:43
;