Menu
© Sauber
Nieuws

Charles Leclerc is boos op zichzelf

0 reacties | 1168x gelezen
12-03-2018 06:00

EvDelft | Charles Leclerc zegt dat hij boos is op zichzelf na een 'domme' pirouette op de laatste testdag, waardoor Sauber vijf kostbare uren verloor.

Bron: PlanetF1.com

Leclerc verloor de controle over de C37 in bocht 12, waarbij hij door de grindbak schoof voordat hij de bandenstapels raakte. Zijn over-agressieve manier van rijden heeft Sauber kostbare tijd gekost en de protege van Ferrari is niet blij met de fout die hij zelf maakte.

"Ik probeer de grenzen op te zoeken en dat is normaal met testen. Ik zou veel meer teleurgesteld zijn als mij dit tijdens de race gebeurt in Melbourne. Ik heb veel geleerd maar ik heb nog veel meer te leren. Ik ben gewoon blij dat ik dit tijdens het testen heb gedaan, maar toch ben ik boos op mijzelf", aldus Leclerc.

"Ik zal ervan leren, ik denk dat het een domme fout is geweest om zo snel in de dag al zoveel van de auto te vragen, maar ik wilde de grens opzoeken en ik ging er overheen. Ik denk dat ik een goede ronde aan het rijden was. Helaas heb ik die door eigen schuld niet af kunnen maken", besloot de Monegask.


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

;