Menu
© Williams
Nieuws

Lance Stroll zegt dat hij niet de eerste coureur is bij Williams

1 reactie | 597x gelezen
11-03-2018 12:00

EvDelft | Lance Stroll ziet zichzelf niet als de leidende coureur bij Williams, dit seizoen, ondanks dat hij de coureur is met de meeste ervaring binnen het team.

Bron: PlanetF1.com

Met 19 jaar en slechts 20 races op zijn naam, is de Canada in feit de coureur die nieuwkomer Sergey Sirotkin op sleeptouw zal moeten nemen. Maar Stoll ziet zichzelf niet in die rol. Hij zegt dat de twee coureurs bij het team uit Grove vooral nauw moeten samenwerken.

"Het zou verkeerd zijn te zeggen dat ik het team leid. Ik heb pas een jaar ervaring en dat is meer dan Sergey, maar we zitten in hetzelfde schuitje. We hebben niet een eerste en tweede coureur. Wij rijden voor hetzelfde team en we willen als team de beste resultaten behalen. Mijn taak blijft hetzelfde, ongeacht wie er in de andere auto zit", aldus de jonge Canadees.

Tevens liet hij weten dat het nieuwe seizoen voor hem niet anders is dan vorig jaar, qua voorbereiding en zo.

Lance: "Ik heb een groep mensen om mij heen waar ik mee samenwerk en ik wil het beste uit de wagen kunnen halen. Dat is het doel voor dit jaar. Onze bijeenkomsten zijn hetzelfde, alles is hetzelfde. Natuurlijk hebben we niet de meest ervaren rijders bij het team, maar we hebben wel goede mensen in het team. Er is veel ervaring aanwezig in Grove en de mensen aan de tafel zullen ons helpen. Ik denk dat we een goed resultaat kunnen behalen dit seizoen."


❮ Vorig bericht | Volgend bericht ❯

Reacties

Sicko
Gold Member

Obstakel Massa met de verlopen ervaring is weg en dat zal het team goed doen. Daardoor zal Williams het beter gaan doen dit seizoen. En Williams moet de omhoog gevallen Claire nog lozen, want die zit vooruitgang ook ernstig in de weg.

0 11-03-2018 20:54:07
;